Autostrada Braşov – Bacău: CNAIR a primit trei oferte pentru proiectare. Când ar putea demara lucrările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Autostrada Braşov – Bacău intră în linie dreaptă. Au fost depuse trei oferte pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate şi Proiectului Tehnic”, a informat vineri compania de drumuri

În data de 01 august 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Autostrada Braşov-Bacău".

În cadrul acestei proceduri ofertele au fost depuse de către următorii ofertanţi:

1. INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL S.A.

2. Asocierea SEARCH CORPORATION SRL&PRIMACONS GROUP SRL

3. SC TPF INGINERIE SRL

Valoarea estimată a contractului este de 29.843.369,00 lei fara TVA, iar durata contractului este de 30 luni, a informat CNAIR.

Autostrada Braşov - Bacău va avea o lungime de 160 de kilometri, conform datelor CNAIR, urmând să traverseze judeţele Braşov, Covasna, Vrancea şi Bacău. 

Iniţial, valoarea proiectului a fost estimată la 8,3 milioane de lei fără TVA. Procesul Verbal de anulare a procedurii a fost semnat la data de 19.04.2016, Compania de Drumuri precizând că este un „proiect de perspectivă, cu orizont de implementare 2021-2030”. „Se are în vedere promovarea fazei de pregătire a SF + PT în perioada 2014-2020”, arată datele CNAIR.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite