Articol publicitar

Alege verdele şi economiseşte energie. Iată cum!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
eon

Creşterea preţurilor la energie este o realitate pe care o resimţim cu toţii în ultima vreme şi, chiar dacă pentru următorul an beneficiem de o plafonare a acestora, nu putem să nu ne gândim la ce va urma. Înainte de toate însă este important să conştientizăm că stă în puterea fiecăruia să ţină consumul sub control, prin gesturi simple, care se vor regăsi în facturi mai mici şi într-un mediu mai curat.

Există soluţii pentru economisirea energiei, fără însă a diminua confortul cu care ne-am obişnuit. Astfel, achiziţionând echipamente eficiente energetic pentru încălzirea locuinţei sau investind în izolarea termică a locuinţei vom reuşi să ne menţinem standardele de confort, economisind în acelaşi timp energie şi reducând costurile cu utilităţile.

Deoarece la E.ON obiectivul nostru este ca energia să fie sustenabilă, accesibilă şi disponibilă oricând şi oriunde, soluţiile şi produsele noastre, pe care le puteţi găsi pe www.eon.ro, sunt concepute în acest sens. Cea mai bună dovadă o reprezintă beneficiile pe care le resimt în casa lor clienţii care au optat deja pentru aceste soluţii şi care au înţeles că viitorul înseamnă grija pentru resurse.

Cu E.ON Solar Home vă puteţi genera propria energie electrică verde, prin montarea de panouri fotovoltaice, devenind astfel prosumatori. Totodată, puteţi opta şi pentru soluţii de stocare, prin baterii, a energiei produse acasă de panourile fotovoltaice pe care o puteţi folosi atunci când este nevoie. Sistemul are capacitatea de a livra energie atunci când producţia panourilor solare este mică sau deloc şi poate prelua consumul de energie electrică al casei atunci când alimentarea din reţea este întreruptă.

Pentru implementarea acestei soluţii, E.ON este alături de voi pe parcursul întregului proces, compania ocupându-se de evaluarea locului de consum, de întocmirea proiectului tehnic, obţinerea avizelor necesare, instalarea sistemul centralei fotovoltaice, precum şi după finalizarea procesului, de realizarea mentenanţei sistemului şi verificarea instalaţiei electrice. Un singur punct de contact, o soluţie completă la cheie, echipamente premium şi timp de instalare redus, sunt beneficiile oferite de acest produs.

E.ON Green Life, soluţia cu pompe de căldură inovatoare, are câteva atuuri care fac din ea o investiţie sustenabilă pentru casa voastră. Pompele de căldură reprezintă soluţii alternative de încălzire-răcire a locuinţelor. Devenite tot mai populare, acestea sunt la momentul actual una dintre cele mai bune alegeri datorită eficienţei ridicate, a costurilor reduse de funcţionare, durabilităţii şi confortului pe care-l oferă. Ele asigură căldura chiar şi la temperaturi scăzute, de până la -40°C şi au o eficienţă de aproape cinci ori mai mare decât centralele electrice clasice.

Sistemul este simplu de controlat prin intermediul unui termostat inteligent, sau direct dintr-o aplicaţie dedicată pentru computer sau smartphone. Totodată, pompele de căldură sunt mai fiabile şi mai sigure decât orice sistem de încălzire bazat pe combustie, durata de viaţă fiind de peste 25 de ani. Un atu important este şi faptul că ocupă un spaţiu minim şi se pot conecta la un sistem termic existent, pentru încălzire prin pardoseala sau radiatoare. şi în acest caz, E.ON este alături de clienţi, compania ocupându-se de la consiliere, livrarea echipamentelor, până la instalarea sistemului, punere în funcţiune şi mentenanţă.

Gazul natural rămâne una dintre sursele de energie cel mai des utilizate de către români.Plecând de la marile beneficii pe care le prezintă gazul natural şi confortul pe care îl asigură casei prin simpla apăsare a butonului centralei, am conceput un produs care îţi face viaţa mai uşoară. E.ON Life este soluţia de încălzire care te ajută să ai un confort superior, dar şi să faci economie la factură. Pentru a putea lua o decizie referitoare la acest produs, trebuie să ştii cât este de important să ai o centrală care te ajută să economiseşti energie. Centrala termică în condensare reduce cu până la 30% consumul de energie deoarece are o eficienţă de 108% faţă de o centrală convenţională.

Dacă te muţi într-o casă nouă şi ai nevoie de o centrală termică sau centrala ta este mai veche de 10 ani, ceea ce face ca randamentul să fie scăzut, te încurajăm să îţi achiziţionezi o centrală în condensare, eficientă energetic. Soluţia E.ON de încălzire aduce în plus, faţă de centrala termică cu tehnologie în condensare, servicii tehnice complete: verificări şi revizii periodice la instalaţia de gaz, verificarea tehnică periodică a centralei, asistenţă tehnică şi intervenţii pentru urgenţe 24 de ore, 7 zile pe săptămână la instalaţia electrică şi cea de încălzire. E.ON asigură demontarea vechii centrale, livrarea, instalarea şi punerea în funcţiune a centralei noi cu ajutorul unei echipe autorizate de tehnicieni.

E.ON Cool vine să completeze confortul casei, în zilele toride de vară, cu ajutorul aerului condiţionat. Soluţia care are la bază tehnologia inverter şi eficienţă energetică ridicată înseamnă un consum redus de energie cu până la 30%, dar şi un comportament mai atent, mai prietenos faţă de mediu.

Cei care deţin maşini electrice sau intenţionează să îşi achiziţioneze pot să obţină independenţă în ceea ce priveşte încărcarea acestora, E.ON Drive fiind soluţia potrivită pentru un viitor verde. Nu veţi fi nevoiţi să căutaţi firme autorizate pentru montarea staţiilor de încărcare deoarece aceste servicii le asigurăm noi, gratuit. Ne vom ocupa şi de mentenanţă pe perioada contractuală, îţi vom da o staţie la schimb atâta vreme cât cea defectă este în service şi îţi asigurăm asistenţă 24/7.

E.ON vă încurajează să adoptaţi un stil de viaţă sănătos şi vă propune o soluţie inovativă. Dacă alegeţi produsul E.ON Green Home şi parcurgeţi Via Transilvanica, un traseu turistic ce străbate ţara de la Putna la Drobeta Turnu Severin, E.ON vă acordă reducere la factura de energie pentru fiecare kilometru parcurs. E.ON Green Home este un produs de energie electrică 100% verde, exclusiv din surse regenerabile: eoliană, solară şi hidro. Pentru a înregistra traseul pe care îl parcurgeţi, trebuie să accesaţi secţiunea Green Steps din aplicaţia E.ON Myline.

E.ON Myline este instrumentul digital pentru un viitor sustenabil, accesibil de oriunde, care adună într-un singur punct toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru gestionarea contului vostru de gaz sau energie electrică. Tot aici puteţi opta pentru factura electronică, un gest simplu care este şi un angajament pentru protejarea planetei, prin renunţarea la factura tradiţională, pe hârtie.

E.ON a instalat la nivel european anul trecut peste 100.000 de soluţii solare, de încălzire şi eficiente din punct de vedere energetic. Soluţiile noastre pentru acasă şi eMobilitate permit clienţilor noştri să reducă emisiile de carbon.

Sunt paşi importanţi pe care îi facem pe drumul tranziţiei spre noua lume a energiei, mai verde şi sustenabilă, şi care trebuie susţinuţi de atitudinea responsabilă a fiecăruia dintre noi, prin gesturi simple care ne stau la îndemână, de economisire a energiei şi de protejare a mediului.

Informaţiile detaliate pot fi găsite pe pagina eon.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite