VIDEO Gala HOP la start. Ce se întâmplă cu tinerii actori după absolvirea facultăţii

Gala HOP la start. Ce se întâmplă cu tinerii actori după absolvirea facultăţii 

Astăzi debutează la Costineşti o nouă ediţie a Galei Tânărului Actor HOP. Directorul artistic al evenimentului, actorul şi profesorul Miklós Bács este invitat la Adevărul Live, de la ora 13.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Concursul va fi transmis în direct pe site-ul galahop.ro, pe contul oficial de Facebook  facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor, dar şi pe contul de youtube al UNITER.

În concursul de azi îi puteţi urmări, la Secţiunea Individual, pe Tiberiu Enache, Lucian Ionescu, Cristina Juncu, Ştefania Carmen Misăilă, Marian Olteanu, Maria Panainte, Ştefan Pavel, Andrei Radu, Maria Veronica Vârlan, Alexandru Voicu, Alina Petrică, Adela Bengescu, Ciprian Valea, Oana Serena Secară, Alina Rotaru, Ioana Maria Repciuc.
 
Directorul artistic al Galei HOP, actorul Miklós Bács, s-a aflat în direct la Adevărul Live, de la Costineşti, şi a vorbit despre munca pe care o depune echipa evenimentului, dar şi despre soarta tinerilor actori după absolvirea facultăţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările