Cea mai veche biserică românească, în pericol

Numărul din februarie al magazinului ilustrat "Lumea credinţei" cuprinde repere de conţinut spectaculoase şi utile pentru cititorii preocupaţi de descoperirea normalităţii societăţii.


Numărul din februarie al magazinului ilustrat "Lumea credinţei" cuprinde repere de conţinut spectaculoase şi utile pentru cititorii preocupaţi de descoperirea normalităţii societăţii. Reportajul "Taina corbilor de piatră" vorbeşte despre cea mai veche biserică din România, un lăcaş de cult săpat în munte, cu peste 900 de ani în urmă, în comuna Corbi, şi care se află în preajma prăbuşirii, din cauza ignoranţei autorităţilor. O privire critică asupra sărbătorii comerciale "Sfântul Valentin" le oferă satisfacţie cititorilor care consideră Dragobetele românesc pe nedrept căzut în umbră. "Ce trebuie să ştie cei care se căsătoresc" este un articol despre taina cununiei, un îndrumar pentru tineri. Continuă serialele despre "Rânduielile călugăriei" şi popasurile biblice, dar revista conţine şi două interviuri, cu Prea Sfinţitul Episcop-Vicar Patriarhal Ciprian Câmpineanul şi Stareţul Ghelasie, omul care l-a cunoscut pe părintele Arsenie Boca. (

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: