Noaptea Muzeelor 2016: Coadă uriaşă la Muzeul Naţional Cotroceni. Oamenii au stat câteva ore la rând VIDEO

Noaptea Muzeelor 2016: Coadă uriaşă la Muzeul Naţional Cotroceni. Oamenii au stat câteva ore la rând VIDEO

Mii de oameni au stat la coadă pentru a intra la Muzeul Naţional Cotroceni  FOTO & VIDEO: Florin Ghioca

"Noaptea Muzeelor" a fost un bun prilej pentru mulţi români de a vedea muzeele Bucureştiului gratis, până la ore târzii în noapte. Unii, mai vrednici, s-au aşezat la coadă încă de la primele ore ale dimineţii, pentru un loc cât mai în faţă.

Ieri după-amiază, de-a lungul aleii care coboară din Piaţa Leul spre Cotroceni, mii de oameni aşteptau în linişte la coadă pentru a intra în Muzeul Naţional Cotroceni. Primii care s-au aşezat în rând au declarat chiar că au ajuns înainte de răsăritul soarelui pentru a fi siguri că nu vor aştepta prea mult ulterior, dar şi pentru a putea "bifa" celelalte muzee.


Coada s-a întins pe câteva sute de metri, iar oamenii au fost nevoiţi să aştepte câteva ore pentru a putea pătrunde în muzeu, cunoscut fiind faptul că accesul se face doar după un control amănunţit al SPP-ului, cu filtre de securitate similare celor din aeroporturi. În acest sens, oamenii au fost încurajaţi să nu vină cu bagaje sau cu obiecte cât mai puţine, pentru a le uşura accesul. Chiar şi aşa, cei mai mulţi dintre ei au profitat de vremea frumoasă şi au stat câteva ore bune la coadă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările