Stiri despre zodiac

  315 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce spun astrele în perioada 14 - 20 mai: zodiile epuizate psihic şi care au nevoie de singurătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun astrele în perioada 14 - 20 mai: zodiile epuizate psihic şi care au nevoie de singurătate

  Horoscopul pentru perioada 14-20 mai, realizat de astrologul Lorina. Gemenii ar trebui să fie atenţi la semnalele de alarmă legate de starea de sănătate, Taurii au încă nevoie de momente de singurătate, iar Săgetătorii sunt obosiţi psihic, în timp ce Leii fac numeroase drumuri pentru a rezolva probleme personale. Pentru Vărsători, perioada este favorabilă dacă fac unele schimbări.

 • Horoscop de Crăciun: ce spun astrele în perioada 21-29 decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscop de Crăciun: ce spun astrele în perioada 21-29 decembrie

  Horoscopul pentru perioada Crăciunului, realizat de astrologul Lorina. Leii trebuie să se pregătească pentru surprize plăcute, în perioada următoare urmând să le fie dezvăluite multe secrete. Gemenii vor avea răsturnări de situaţie în dragoste, iar situaţia financiară a peştilor se va îmbunătăţi.

 • Ce număr norocos ai în zodiacul chinezesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce număr norocos ai în zodiacul chinezesc

  Poate vrei să joci la loto şi nu ştii ce numere să alegi...Sau poate, pur şi simplu, vrei să ştii care sunt numerele tale norocoase. Noi ţi le spunem pe cele considerate aducătoare de noroc în zodiacul chinezesc!

 • Cei trei bărbaţi de aur ai zodiacului. Alături de ei vei avea garanţia fericirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei trei bărbaţi de aur ai zodiacului. Alături de ei vei avea garanţia fericirii

  E greu să-ţi găseşti alesul, mai ales dacă el ar trebui să fie copia fidelă a protagoniştilor din comediile romantic, bărbaţi romantici şi viitori taţi perfecţi. Însă astrele ne dau veşti bune: aceştia nu sunt doar în fanteziile femeilor şi în scenariile hollywoodiene, ci mai aproape decât credem.

 • Horoscop 19 mai. Ce schimbări aduce Luna Plină în Scorpion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscop 19 mai. Ce schimbări aduce Luna Plină în Scorpion

  Weekendul 17-19 mai 2019 este puternic influenţat de Luna în Scorpion. În acest weekend, astrele ne îndeamnă să ne pregătim să experimentăm viaţă într-o manieră crudă, că şi cum am trăi la limită, dar şi să lăsăm pasiunile să crească cât vor ele. Iată ce spune horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

 • Horoscop săptămânal 14-19 mai 2019. Schimbări în carieră pentru Vărsători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscop săptămânal 14-19 mai 2019. Schimbări în carieră pentru Vărsători

  Horoscopul săptămânal 13-19 este influenţat de Luna în Leu şi aduce schimbări pentru multe zodii. Vărsătorii sunt vizaţi, în special. Pot înainta în carieră sau pot da câţiva paşi înapoi. Aşadar, fiţi cu băgare de seamă. Depinde doar de voi! Iată ce rezervă horoscopul în zilele 13-19 mai 2019 pentru fiecare zodie în parte.

 • Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

  Luna în Leu aduce o vibraţie de veselie şi ne ajută să ne descotorisim de emoţii şi situaţii grele. În această perioadă circulă un aer de inspiraţie, care ne încurajează să strălucim încă şi mai mult. Luna în Leu este una bună pentru flirt şi totul iese bine pentru că weekendul 10-12 mai vine cu o energie distractivă.

 • Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca în orice situaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca în orice situaţie

  Patru zodii sunt descurcăreţe din cale-afară şi fac faţă oricărei provocări. Le merge mintea şi nimic nu le dă înapoi din a-şi îndeplini scopurile. Nu degeaba au fost catalogate drept cele mai inteligente zodii din horoscop. Iată care sunt acestea:

 • Zodii norocoase din luna mai 2019. Sunt 7 la număr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii norocoase din luna mai 2019. Sunt 7 la număr

  Şapte zodii vor avea un noroc fabulos în următoarea perioadă şi se vor bucura de reuşite pe toate planurile. Aceşi nativi pot spune adio problemelor financiare şi stresului. Astrele sunt de partea lor!

 • Horoscop de Paşte. Leii au parte de o nouă dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscop de Paşte. Leii au parte de o nouă dragoste

  Paştele aduce familia şi prietenii laolaltă. Este o perioadă liniştită, în care vă puteţi pune ordine în minte, dar şi să culegeţi roadele muncii voastre. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie de Paşte.

 • Soarele intră în zodia Taurului. Lucrurile se schimbă la 180 de grade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soarele intră în zodia Taurului. Lucrurile se schimbă la 180 de grade

  Soarele intră în zodia Taurului pe 20 aprilie 2019 şi va aduce tot felul de schimbări în vieţile noastre. Ne aşteaptă o perioadă excelentă, cu astrele de partea noastră. Trebuie să avem doar puţină răbdare până când visurile vor deveni realitate.

 • Zodiile care îşi întâlnesc marea dragoste în următoarele luni. Bat clopote de nuntă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodiile care îşi întâlnesc marea dragoste în următoarele luni. Bat clopote de nuntă

  Următoarele luni vin cu multă dragoste pentru trei zodii. Au şanse mari să îşi întâlnească sufletul pereche, iar cei care sunt deja în relaţii ar trebui să se pregătească: bat clopote de nuntă. Primăvara şi vara anului 2019 reprezintă o încununare a pozitivismului şi a norocului în dragoste, aducând o evoluţie fulgerătoare a relaţiilor amoroase.

 • Cele mai influenţabile zodii. Poţi face tot ce vrei din ele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai influenţabile zodii. Poţi face tot ce vrei din ele

  Zodia joacă un rol extrem de important şi atunci când vine vorba despre credibilitate şi încredere. Există câteva zodii care se bazează foarte mult pe părerea celor din jur şi pot fi influenţate foarte uşor. Din păcate, nu mereu acest lucru este spre binele lor.

 • Horoscop weekend 6-7 aprilie 2019. Vin zile norocoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscop weekend 6-7 aprilie 2019. Vin zile norocoase

  Horoscopul de weekend 6-7 aprilie aduce mult noroc pentru Gemeni. Ei vor reuşi să ducă la bun sfârşit toate lucrurile pe care şi le propun. Pentru Vărsători însă, primul weekend din luna aprilie aduce probleme la capitolul dragoste.

 • Cele patru zodii în cautare de aventură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele patru zodii în cautare de aventură

  Sunt oameni care vor senzaţii tari, sunt oameni care vor linişte. Astrele influenţează caracterul nativilor şi pe unii îi face mai curajoşi, pe alţii nu. Dar tu ştii ce zodii sunt în căutare de aventură?

 • Zodiile care se gândesc la viitor. Sunt 5 la număr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodiile care se gândesc la viitor. Sunt 5 la număr

  Dacă nu ştiaţi, astrele pot influenţa pragmatismul unei persoane. Aşa se face că sunt zodii care se gândesc mereu la viitor şi zodii care nu o fac. În timp ce unii se bucură de prezent, de moment, alţii îşi plănuiesc cu atenţie viitorul. Hai să aflăm care sunt zodiile care se gândesc la viitor!

 • Horoscopul runelor 25-31 martie. Vărsătorii dau lovitura!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul runelor 25-31 martie. Vărsătorii dau lovitura!

  Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru săptămâna 25-31 martie 2019. Este o săptămână bună din care câteva zodii vor ieşi învingători. Se anunţă mari bucurii şi schimbări benefice.