Stiri despre zacusca

  75 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Zacusca Regelui a ajuns la gunoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zacusca Regelui a ajuns la gunoi

  Distrigaz Sud a oprit furnizarea gazelor de joia trecută şi până ieri, iar fabrica de la Topoloveni a înregistrat pierderi de peste 100.000 de lei, din această cauză.

 • Cât ne costă cămara de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât ne costă cămara de iarnă

  Cea mai ieftină piaţă din oraş este cea de pe varianta Ovidiu. Preţurile sunt la jumătate la unele produse faţă de Piaţa Tomis 3 de exemplu, iar comerciaţii te lasă să alegi de pe tarabă.

 • Cea mai bună zacuscă se face, în octombrie, la Mioveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună zacuscă se face, în octombrie, la Mioveni

  La Mioveni, Ziua internațională a persoanelor vârstnice va fi sărbătorită cu spectacole și concursuri de preparat conserve. Cele mai pricepute gospodine vor prepara în fața juriului murături, zacuscă, gemuri și dulcețuri.

 • VIDEO Zacuscă şi murături pentru Funeriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Zacuscă şi murături pentru Funeriu

  Studenţii anunţă proteste faţă de prevederile noii Legi a educaţiei privind reducerea numărului de reprezentanţi pe care îi pot avea în conducerile universităţilor.

 • Banda „Spaima uscătoarelor“ a atentat la zacuştele ieşenilor (VIDEO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banda „Spaima uscătoarelor“ a atentat la zacuştele ieşenilor (VIDEO)

  Patru tineri din judeţul Iaşi le-au obligat pe gospodinele din oraş să facă nopţi albe cu gândul la borcanele de murături, zacuscă şi cârnăciorii afumaţi, depozitaţi în uscătoare. Ioan Liber C. (21 de ani), din localitatea ieşeană Bălţaţi, Ionuţ şi Anan P. (de 15, respectiv 17 ani) şi Alexandru N. (15 ani), toţi trei din oraşul Târgu Frumos, sunt bănuiţi că ar fi autorii a cel puţin 15 infracţiuni de furt din uscă

 • Îşi vând murăturile în pieţe ca să aibă ce mânca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îşi vând murăturile în pieţe ca să aibă ce mânca

  Sărăcia îi împinge pe vârstnici să stea ore în şir în frig pentru câţiva bănuţi. Zeci de bătrâni au ajuns să renunţe la zacusca din cămară pentru că pensia lunară nu-i ajută să treacă cu bine peste iarna grea.

 • Zacuscă de Cătina, pe bani norvegieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zacuscă de Cătina, pe bani norvegieni

  14 comune din Câmpia Transilvaniei vor să îşi facă o fabrică de zacuscă şi alte conserve de legume. Cu vinete, fasole sau ciuperci, zacusca de Cătina, o comună din judeţul Cluj, are şansa să devină un brand mai mult decât local.

 • Piteşti: Produse bio la Euromall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Produse bio la Euromall

  Comercianţi din toată ţara au venit la Euromall să-şi prezinte produsele făcute în propria gospodărie şi care sunt 100% natural, fără să aibă adăugaţi conservanţi sau coloranţi artificiali.

 • Suceava: Dau zacusca de casă pe cea din magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Dau zacusca de casă pe cea din magazine

  Sucevenii spun că legumele din piaţă sunt prea scumpe şi că se văd nevoiţi să cumpere produse gata preparate. Pieţarii se plâng că vânzările au scăzut la jumătate faţă de anii trecuţi şi că li se strică marfa pe tarabă.

 • Zacuscă gătită pe grătarul din poiană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zacuscă gătită pe grătarul din poiană

  Conservele preparate la iarbă verde sunt mai bune, susţin gospodinele. Vinetele sau ardeii copţi la flacăra aragazului nu au acelaşi gust ca atunci când sunt rumeniţi bine la foc mocnit. Şi acest mod de preparare are şi avantaje: reducerea timpului de coacere, cheltuieli mai puţine şi eliminarea fumului şi a mizeriei din bucătărie.

Modifică Setările