Stiri despre teatrul nottara

  108 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cui îi
place?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cui îi place?

  Nu avem indicii că i-ar fi mers chiar foarte bine literaturii dramatice a bătrânului Will în actuala stagiune bucureşteană. Dimpotrivă.

 • M-am aşteptat
la mult mai mult...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  M-am aşteptat la mult mai mult...

  Trebuie să mărturisesc că de multă vreme nu mi-a fost atât de greu să scriu un comentariu despre un spectacol aşa cum stau lucrurile acum când încerc să aştern pe ecranul computerului câteva impresii despre cel intitulat „Molière/eréiloM“, producţie a Teatrului „Nottara“ din Bucureşti căruia i s-a făcut cinstea de a deschide cea de-a şasea ediţie a Festivalului „Fest(in) pe bulevard“.

 • Trei
poveşti sentimentale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei poveşti sentimentale

  Ce crede critica teatrală din Canada despre Norm Foster, autorul piesei „Praf de stele“, recent intrată în repertoriul Teatrului „Nottara“?

 • Remember la Teatrul Nottara. „Asta-i ciudat“ după Miron Radu Paraschivescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remember la Teatrul Nottara. „Asta-i ciudat“ după Miron Radu Paraschivescu

  Printre succesele din anii de răscruce ai României, respectiv trecerea de la dictatură la democraţie (cu semnele de întrebare de rigoare pe care le-a adăugat timpul), s-a aflat şi spectacolul „Păguboşii“, un muzical reuşit de Eugen Rotaru după muzica lui Laurenţiu Profeta, transpus scenic de Gelu Colceag în scenografia Ştefaniei Cenean şi coregrafia Roxanei Colceag.

 • Fest(in) pe Bulevard 2018. Invitat de onoare, Planeta
Shakespeare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fest(in) pe Bulevard 2018. Invitat de onoare, Planeta Shakespeare

  Teatrul Nottara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, lansează cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard care în acest an se va desfăşura pe trei etape: Planeta Shakespeare (27 aprilie- 6 mai), Fest(in) pe Bulevard (12-21 octombrie), respectiv Secţiunea MultiArt Exit (21-22 noiembrie), organizată în colaborare cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

 • Aniversare: regizorul Felix Alexa, la 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aniversare: regizorul Felix Alexa, la 50 de ani

  Cunoscutul regizor de teatru Felix Alexa a împlinit astăzi 50 de ani, într-un moment parcă mai prolific ca niciodată. Zilele acestea bifează a treia colaborare cu Teatrul Ţăndărică, unde a montat "Scufiţa Roşie", dar pe final de an pregăteşte şi un nou spectacol la Teatrul Naţional din Bucureşti, în timp ce culege laurii succesului cu o montare recentă la Teatrul Nottara.

 • Festivalul Multiart.Deţinuţi din cinci penitenciare din ţară vor deveni actori, timp de două zile, la Teatrul Nottara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Multiart.Deţinuţi din cinci penitenciare din ţară vor deveni actori, timp de două zile, la Teatrul Nottara

  Între 22  şi 23 noiembrie, la Teatrul Nottara, va avea loc Festivalul Multiart pentru deţinuţi- Dana Cenuşă- Descătuşare prin cultură, organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) şi Teatrul Nottara. În cadrul unei conferinţe de presă organizate cu această ocazie, Ioana Morar- şefa Direcţiei de Reintegrare Socială din cadrul ANP şi Marinela Ţepuş- directoare a teatrului, au explicat ce înseamnă acest festival pentru societate.

 • Claudiu Goga faţă cu I.L. Caragiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Claudiu Goga faţă cu I.L. Caragiale

  A pune în scenă un titlu clasic a devenit un pariu teatral ispititor pentru orice regizor care vrea să-şi încerce puterile creative şi o probă aproape obligatorie, provocatoare pentru orice creator ajuns într-un punct de maturitate a carierei.

 • O comedie celebră şi un spectacol cu explicaţiile unui terorist, pe 15 octombrie în cadrul „FEST(in) pe Bulevard“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O comedie celebră şi un spectacol cu explicaţiile unui terorist, pe 15 octombrie în cadrul „FEST(in) pe Bulevard“

  Duminică, 15 octombrie, este ziua a noua a Festivalului Internaţional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” (7-18 octombrie), organizat de Nottara. Este weekend, aşa că evenimentele sunt multe şi diverse. De la ora 18.00, la Teatrul Ţăndărică, Sala Mare, publicul poate vedea Kimberly de David Lindsay-Abaire, în regia Andreei Vulpe, o producţie a Teatrului de Comedie.D