Stiri despre tatuaje

  102 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Liber la tatuaje în Iaşi. Ce preţuri practică artiştii FOTOGALERIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liber la tatuaje în Iaşi. Ce preţuri practică artiştii FOTOGALERIE

  18 artişti au venit de vineri la Iaşi pentru a participa la a doua ediţie a Tattoo Fest. Tatuatori din Portugalia, Brazilia, Rusia, Finlanda, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, dar şi Iaşi, Bucureşti şi Braşov se întrec până duminică în cele mai originale lucrări.

 • VIDEO „Femeia-vampir“ chiar există
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Femeia-vampir“ chiar există

  Maria Jose Cristerna sau mai bine-cunoscută „femeie-vampir" este deţinătoarea recordului pentru cele mai multe transformări fizice.

 • Tatuajul, ridicat la nivel de artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatuajul, ridicat la nivel de artă

  În urmă cu 16 ani, când reșițeanul Adrian Berdean s-a apucat de arta tatuajului, era considerat spaima părinților. Acum, în portofoliul său de clienți sunt înscriși avocați, profesori și chiar polițiști. Afacerea îi merge din plin și pentru o ședință de tatuaj trebuie să aștepți și trei săptămâni.

 • VIDEO Păpuşa Barbie tatuată a cauzat multe controverse în SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Păpuşa Barbie tatuată a cauzat multe controverse în SUA

  Tokidoki, păpuşa Barbie tatuată, a cauzat într-o singură lună, de când a fost lansată, multe controverse. Unii părinţi susţin că păpuşa este un exemplu prost pentru copiii lor, pe când alţii afirmă că o păpuşă nu le poate educa micuţii.

 • Convenţia Internaţională de Tatuaje în Capitală la World Trade Center
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Convenţia Internaţională de Tatuaje în Capitală la World Trade Center

  Peste 50 artişti tatuatori locali şi internaţionali îşi vor arăta maiestria dobândită în stiluri variate, precum: arta japoneză, dark, realistic, fantasy, crazy, tribal, alb-negru sau color la cea de-a doua ediţie a Convenţiei Internaţionale de Tatuaje. Evenimentul este găzduit la World Trade Center în perioada 14-16 octombrie.

 • Tatuajul, de la primitivi la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatuajul, de la primitivi la Hollywood

  La popoarele străvechi, adolescenţii erau tatuaţi ca parte a ritualurilor de trecere. Aceasta, potrivit credinţei că un băiat care nu putea suporta astfel de dureri nu era de niciun folos în luptă. Astăzi, tatuajul a devenit o modă foarte răspândită printre artişti, fie ei cântăreţi de rock sau actori de film. Pagini realizate de redacţia Historia.

 • VIDEO „Virusul“ piercingului se transmite în gaşcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Virusul“ piercingului se transmite în gaşcă

  „Perforatul“ buricului şi al sprâncenelor e o modă care câştigă tot mai mulţi adepţi şi la noi în ţară. Tinerii de până în 22 de ani sunt cei mai atraşi de piercinguri. Psihiatrii spun că ei apelează la astfel de accesorii pentru a impresiona sau pentru a-şi marca apartenenţa la un grup.

 • Dragoste de Cluj: şi-au tatuat numele oraşului pe corp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoste de Cluj: şi-au tatuat numele oraşului pe corp

  Cine şi-ar tatua cu vopsea permanentă numele oraşului în care trăieşte? Au făcut-o până acum zece clujeni, iar lista de aşteptare numără cel puţin 20 de persoane. Un salon de tatuaje din Cluj îi desenează gratuit pe cei care vor să-şi imprime pe piele iniţialele stilizate ale oraşului.

 • Portret | Dorin Constantinescu a lăsat SUA pentru a tatua clujeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret | Dorin Constantinescu a lăsat SUA pentru a tatua clujeni

  După şapte ani petrecuţi în Los Angeles, clujeanul s-a întors acasă pentru a-şi îndeplini visul de o viaţă: deschiderea propriului salon de tatuaj. Primul tatuaj şi l-a făcut la Bucureşti, pe când avea 19 ani, la Claudiu Rău - unul dintre cei mai cunoscuţi artişti tatuatori români - ce lucrează acum în Japonia.

 • Tatuaje semipermanente şi distracţie pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatuaje semipermanente şi distracţie pentru copii

  Show Diana Gulan la Băneasa Shopping City, mâine, de la ora 15.00 la ora 20.00. Invitată specială la demonstraţiile make-up specialistei bucureştene în beauty este Mădălina Drăghici, eroina serialului „Iubire şi onoare“.

 • Ce presupune „ştergerea“ tatuajelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce presupune „ştergerea“ tatuajelor

  Dacă desenul este îndepărtat cu laserul, este nevoie, în medie, de cinci-şapte şedinţe. Cicatricele şi ştergerea incompletă a desenului sunt câteva dintre riscurile posibile ale intervenţiilor de îndepărtare a tatuajelor.

 • VIDEO Secretele deţinuţilor din epoca sovietică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Secretele deţinuţilor din epoca sovietică

  Tatuajele infractorilor ruşi încarceraţi în perioada comunistă zugrăvesc o lume complexă a ierarhiilor şi a dezonoarei.O expoziţie deschisă la Londra până la sfârşitul acestei luni prezintă publicului limbajul secret al deţinuţilor din epoca sovietică.

 • Slobozia: În libertate, tatuaje. La pușcărie, peisaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: În libertate, tatuaje. La pușcărie, peisaje

  Un hoț încarcerat la Penitenciarul Slobozia și-a găsit vocația de pictor după gratii. Cu toate că în anii de libertate șevaletul și acuarela nu făceau parte din „arsenalul“ său cultural, Eugen Militaru le-a descoperit abia după ce a fost închis.

 • Alexandru Antal îmbracă trupul în tatuaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandru Antal îmbracă trupul în tatuaje

  Alexandru a tatuat şi 27 de ore continuu şi lucrează zilnic câte şase ore la un desen pe piele. Spune că ar tatua oricând pentru o cauză nobilă.

 • La Sala Palatului a început „competiţia tatuajelor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Sala Palatului a început „competiţia tatuajelor”

  Prima Convenţie Internaţională dedicată artei tatuajelor şi body-piercing-ului a început astăzi la Sala Palatului şi a adunat peste 30 de artişti atât din ţară, dar şi din străinătate.

 • PORTRET Maestru în arta tatuajelor: Sebastian Sofiean tatuează de 12 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Maestru în arta tatuajelor: Sebastian Sofiean tatuează de 12 ani

  Tânărul şi-a început aventura în arta inscripţiilor pe piele în urmă cu 12 ani. Este unul dintre cei mai talentaţi făuritori de tatuaje din Hunedoara. Sebastian Sofiean povesteşte că a prins drag de arta tatuajelor în urmă cu 12 ani, după ce a încercat pe propria piele acul de tatuat.

 • Tatuajele cu „henna neagră“ pot provoca alergii grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatuajele cu „henna neagră“ pot provoca alergii grave

  Persoanele care aleg să se tatueze temporar cu „henna neagră“ pot suferi din cauza coloranţilor adăugaţi plantei, care dau culoarea neagră, iar în unele cazuri se ajunge la spitalizare, potrivit Ministerului Sănătăţii.

 • VIDEO C.R.B.L. visează la o Românie cu papion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO C.R.B.L. visează la o Românie cu papion

  Ion Raţiu este modelul care a inspirat o campanie educaţională pe care o lansează Eduard Andreianu, alias C.R.B.L.. „Generaţia cu papion“ este numele campaniei iniţiate de C.R.B.L. şi mesajul ei se regăseşte în versurile melodiei „Românu’ n’are noroc“.

 • Un cadavru plin de tatuaje, neidentificat, a fost găsit la ieşire din Petroşani spre Haţeg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un cadavru plin de tatuaje, neidentificat, a fost găsit la ieşire din Petroşani spre Haţeg

  Acesta a fost descoperit, ieri, la aproximativ 300 metri în amonte faţă de DN 66, în albia pârâului Drăganilor. Era orientat cu faţa în jos, în poziţia uşor ghemuit şi având partea superioară a corpului (cap şi  umeri) îngropată în aluviuni (nisip, pietre lemne). Este de sex masculin, iar asupra sa  nu s-au găsit bunuri sau alte documente.

 • Galerie foto / Ce tatuaje putem admira pe litoral?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galerie foto / Ce tatuaje putem admira pe litoral?

  Modă sau doar fiţe, tatuajele sunt întâlnite la tot pasul la turiştii sosiţi pe litoralul Mării Negre. Însemnele tribale şi literele chinezeşti sunt preferate de turişti.

 • Tatuaje de fiţe: iubitul pe gleznă, Isus pe piept!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tatuaje de fiţe: iubitul pe gleznă, Isus pe piept!

  Din ce în ce mai mulţi adolescenţi, dar şi focşăneni trecuţi de a doua tinereţe trec pragul salonului de tatuaje.Băieţii preferă tatuaje complexe, tribal sau Maori, iar fetele sunt înnebunite după fluturi şi flori. Nu lipsesc nici cei care vor să-şi tatueze imaginea persoanei iubite sau a lui Hristos.

Modifică Setările