Stiri despre simona catrina

  57 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Simonei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simonei

  Le-am adunat. Şi le-am dedicat Simonei. Simonei Catrina. Pentru că mi-a plăcut cum scria, o citeam din „Tango”, apoi şi din „Adevărul”, ştiu că rîdeam de cîte trei ori la fiecare propoziţie, invidiam măiestria construcţiilor, le subliniam, decupam şi visam că o să reuşesc şi eu asta vreodată.

 • Adio,
Simona Catrina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adio, Simona Catrina

  Nişte vremuri aiurea, în care nu mă mai interesează mare lucru din afara clopotului meu de sticlă. Doar accidental, am vrut să văd ce mai e prin sport, şi, la ceas de noapte, am ajuns la ediţia electronică a singurului cotidian de sport autohton care mai apare pe hîrtie. N-am apucat să citesc despre minunăţiile baghetei lui Daum, că ochii mi-au picat spre un titlu al lui Tolontan; şi la o poză.

 • Jurnalista Simona Catrina a murit la 49 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnalista Simona Catrina a murit la 49 de ani

  Jurnalista Simona Catrina, în vârstă de 49 de ani, a murit joi dimineaţă, după ce anul trecut a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiu avansat.

 • Jurnalista Simona Catrina are cancer în stadiu avansat şi are nevoie de ajutorul nostru: „Nu aş fi spus nimănui, dar este o luptă în care nu mă pot strecura“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnalista Simona Catrina are cancer în stadiu avansat şi are nevoie de ajutorul nostru: „Nu aş fi spus nimănui, dar este o luptă în care nu mă pot strecura“

  Jurnalista Simona Catrina, în vârstă de 48 de ani, a fost diagnosticată  la începutul lunii mai cu cancer mamar în stadiu avansat, iar tratamentul este costisitor, motiv pentru care familia, prietenii, colegii de breaslă, dar şi cei care îi citesc cu plăcere textele s-au mobilizat şi au demarat o campanie de strângere de fonduri. Vă îndemnăm pe toţi să le urmaţi exemplul.

 • Hai la nunta cea
mare, prost cu prost să ne unim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai la nunta cea mare, prost cu prost să ne unim

  Bogat cu sărac. Prost cu deştept. Frumos cu urât. Gras cu slab. Doctorand cu fiinţă bipedă care încă se mai opinteşte să ia bacul. Acestea sunt romanticele relaţii de compromis ale vieţii noastre ca-n filme.

 • Bărbaţii adevăraţi se transformă în neveste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii adevăraţi se transformă în neveste

  Femeile vor neapărat să aibă alături bărbaţi de rasă pură, curajoşi, puternici, duri. Totuşi, nimic n-o enervează mai tare pe o soaţă decât un soţ vânjos căruia nu-i place filmul ”Nopţi albe în Seattle”.

 • Drumul spre prostul
gust e pavat cu bune intenţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumul spre prostul gust e pavat cu bune intenţii

  Se spune că gusturile nu se discută. Aşa este, dar pe de altă parte ştim cu toţii că există gusturi bune şi gusturi proaste. Poarta kitsch-ului se deschide mai uşor în faţa celor cu bani.

 • Şi cu
dânsa-ntr-ânsa, şi cu sufletu-n rai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi cu dânsa-ntr-ânsa, şi cu sufletu-n rai

  Nu ştiu ce m-aş face fără ipocriţi, fac parte din viaţa mea, sunt nişte bacterii necesare. I-am urât multă vreme, apoi mi-am dat seama că am şi eu ipocriziile mele – unele din reflex de autoapărare, altele din dorinţa de a mă distra şi altfel decât jucând Mah Jong pe calculator.

 • Şomer deştept, caut
meserie tâmpită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şomer deştept, caut meserie tâmpită

  În România, sunt sute de meserii ciudate, posturi vacante care sună ca nişte medicamente şi destui şomeri cât să cucerească Bulgaria doar cu furci şi topoare.

 • Coşmarul erotic. Sublim şi, desigur, ridicol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coşmarul erotic. Sublim şi, desigur, ridicol

  Unii îşi împart viaţa în bune şi rele, o tranşează ca pe cotlete, probabil au ei un cuţit special. Eu împart existenţa în vise şi coşmaruri, asta fiindcă viaţa aţipită e mult mai uşor de împărţit decât viaţa trează.