Stiri despre semnatura

  33 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • SONDAJ Doar
67% din români citesc un document înainte să îl semneze, deşi consideră că este
foarte important
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Doar 67% din români citesc un document înainte să îl semneze, deşi consideră că este foarte important

  Circa 96% dintre români consideră că e important să citească foarte atent orice document înainte să-l semneze, fie că este vorba despre un contract pentru achiziţia locuinţei sau pentru vânzarea unor bunuri, despre un contract de credit sau despre contractul de muncă. Cu toate acestea, doar 67% spun că citesc cu atenţie contractele de fiecare dată.

 • Când vor apărea primele
bancnote semnate de actualul guvernator al BNM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când vor apărea primele bancnote semnate de actualul guvernator al BNM

  Stocul trezoreriei Băncii Naţionale a Moldovei este suficient pentru punerea în circulaţie a bancnotelor cu semnătura guvernatorului Dorin Drăguţanu „pe mai mulţi ani înainte”. Într-un răspuns al Băncii Naţionale la o solicitare a IPN se menţionează că problema semnării bancnotelor de actualul guvernator Sergiu Cioclea va fi pusă la momentul imprimării unor noi bancnote.

 • Statul adoră hârtia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul adoră hârtia

  Să începem în mod coerent prin a contrazice chiar titlul acestui articol. Evident că Statul nu adoră hârtia, aşa cum nu adoră nimic, pentru că Statul e un concept şi în consecinţă nu poate avea emoţii proprii. Poate ar fi mai corect să spunem că un număr impresionant din cei care lucrează la stat adoră hârtia.

 • Cum a ajuns România să blocheze o finanţare a Băncii Europene de Investiţii pentru statele din Africa, Caraibe şi Pacific
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns România să blocheze o finanţare a Băncii Europene de Investiţii pentru statele din Africa, Caraibe şi Pacific

  Acordul în baza căruia Banca Europeană de Investiţii (BEI) poate împrumuta statele din Africa, Caraibe şi Pacific cu aproape 30 de miliarde de euro pentru proiecte de investiţii şi care trebuie ratificat în prealabil de către statele membre ale Uniunii Europene (UE), în calitate de garanţi, nu poate fi aplicat deoarece a mai rămas un singur membru care se mişcă greu şi nu a aprobat încă documentul – România, potrivit Profit.ro.

 • Tarom: o nouă bătălie tehnocrată pe dreptul de semnatură!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tarom: o nouă bătălie tehnocrată pe dreptul de semnatură!

  Problema Tarom pare a fi din nou doar dreptul de semnatură aflat la o persoană independentă. Nimic altceva. Nu interesează pe nimeni schimbările multiple de consilii de administraţie şi popularea ultimului cu un set de consilieri marcanţi ai premierului Ponta.

 • Dragul meu forumist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragul meu forumist

  Vreau-nu vreau, eşti partenerul meu. Nu pot să nu te iau în serios. Vei înţelege însă că n-ar fi rezonabil să crezi că trebuie (şi sunt în stare) să răspund prompt sutelor de comentarii cu care mă onorezi de-atîta vreme. Ar însemna să nu fac decît asta cît e ziulica de mare; or, fie că mă crezi sau nu, am (încă) şi (multe) alte treburi.

 • Javier Bardem clarifică scrisoarea deschisă despre „genocidul“ din 
Fâşia Gaza: „Semnătura mea a fost doar o pledoarie pentru pace“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Javier Bardem clarifică scrisoarea deschisă despre „genocidul“ din Fâşia Gaza: „Semnătura mea a fost doar o pledoarie pentru pace“

  După ce a semnat o scrisoare deschisă prin care denunţa acţiunea militară israeliană în Gaza, denumind-o ca fiind un „genocid“, actorul Javier Bardem şi-a clarificat poziţia declarând că a intenţionat să facă un apel la pace, scrie „The Hollywood Reporter“. Spaniolul a fost etichetat, în urma publicării actului, ca fiind antisemit.

 • Clujul
este Capitala Europeană a Tineretului 2015 cu acte în regulă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul este Capitala Europeană a Tineretului 2015 cu acte în regulă

  Primarul Clujului, Emil Boc, şi secretarul General al Forumului European de Tineret, Giuseppe Porcaro, au semnat vineri, 25 aprilie, Memorandumul de Înţelegere asupra titlului de Capitală Europeană a Tineretului, actul prin care Clujul devine oficial Capitala Europeană a Tineretului în 2015.

 • Două ediţii ale „Mein Kampf”, cu semnătura originală a lui Hitler, vândute pentru 64.000 de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două ediţii ale „Mein Kampf”, cu semnătura originală a lui Hitler, vândute pentru 64.000 de dolari

  „Mein Kampf”, cartea care ne prezintă viziunea lui Hitler despre o Germanie renăscută după Primul Război Mondial, împreună cu ideologia sa naţional-socialistă cu puternice nuanţe rasiste, a făcut înconjurul lumii şi continuă să suscite interesul, însă ediţiile cu semnătura dictatorului nazist sunt cu adevărat rare . Drept dovadă stă licitaţia recentă a două ediţii cu autograf, care a obţinut un rezultat mult mai bun decât aşteptările experţilor.

 • Jurnal de (in)actualităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de (in)actualităţi

  Un vechi prieten îmi semnalează un articol din Evenimentul zilei (9 noiembrie 2013, autor: Ionel Stoica) intitulat „Şpăgi de criză“. Articolul conţine informaţii uluitoare despre nivelul la care s-a ajuns, în ţara  noastră, cînd e vorba de achiziţionarea unor „bunuri necuvenite”. Există procurori-şefi, prim-procurori şi senatori care, în schimbul unor servicii nu tocmai legale, acceptă recompense pitoreşti, demne de o Românie „eminamente agrară“.

 • Semnaţi Petiţia
Anti-Autonomie ungurească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnaţi Petiţia Anti-Autonomie ungurească

  O petiţie anti-autonomie ungurească cu autor necunoscut (ce gest nobil!) postată în februarie 2010 şi-a recăpătat suflul după ce am postat pe facebook textul ei şi rugamintea de a aduna cât mai multe semnături ca răspuns la petiţia autonomistă a maghiarilor. Pentru că acţiunea maghiară a beneficiat de mediatizare, postez şi eu aici petiţia românească şi linkul ei de pe petitiionline.net pentru a aduna cât mai multe semnături.