Stiri despre radio

  317 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV ONLINE Sărbătoarea Radioului. 1.700 de bucureşteni au fost pe frecvenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV ONLINE Sărbătoarea Radioului. 1.700 de bucureşteni au fost pe frecvenţă

  „Atenţie, la următorul semnal, va fi ora exactă!”, se auzea altădată la postul naţional de radio. Acum, la 82 de ani, cât a împlinit în prima zi de noiembrie Radio România, bucureştenii au intrat în clădirea din strada General Berthelot 60-64. Porţile instituţiei s-au deschis timp de trei zile pentru curioşi.

 • Post de radio cu muzică rock la Sibiu, pe 89,9 FM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Post de radio cu muzică rock la Sibiu, pe 89,9 FM

  Postul de radio Rock Fm a fost lansat pe frecvenţele One Fm, care va emite doar online, pe www.onefm.ro, a anunţat printr-un comunicat compania SBS Broadcasting Media.

 • Răzbunarea Ţapului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzbunarea Ţapului

  Recentul Premiu Nobel ne obligă: intrăm în „săptămâna Llosa“. Este o reverenţă în faţa marelui scriitor peruan, căruia i-a trebuit multă răbdare pentru a primi recunoaşterea supremă. Una pe deplin meritată.

 • Staţii radio de muzeu pentru Armata Română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Staţii radio de muzeu pentru Armata Română

  Staţiile Panther sunt cele mai noi realizări ale industriei electronice româneşti din dotarea Armatei, dar au fost concepute acum zece ani. Echipamentele radio sunt expuse la Muzeul Militar Naţional din Bucureşti.

 • Vaslui: E.ON cere morţilor taxa radio-TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: E.ON cere morţilor taxa radio-TV

  Situaţie incredibilă la Vetrişoaia, unde rudele unei femei moarte de cinci ani continuă să primească facturi şi somaţii. Oamenii spun că au anunţat decesul la furnizorul de electricitate, dar acesta s-a comportat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

 • Sălaj: Uscător în flăcări din cauza unui radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Uscător în flăcări din cauza unui radio

  Uscătorul unui bloc din Jibou a luat foc azi dimineaţă din cauza unui radio. Aparatul a fost uitat în priză de proprietarul uscătorului, iar în jurul orei 3.00 a avut loc un scurtcircuit, de la care s-au aprins şi hainele puse la uscat. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu pagube materiale însemnate sau cu victime.

 • Halasz Beata – Cântăreaţa de la radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Halasz Beata – Cântăreaţa de la radio

  Beata este îndrăgostită de tot ce înseamnă muzică. Cântă de mică, compune muzică şi scrie versuri fără să fi urmat vreo şcoală de profil. Este studentă la Jurnalism şi este pasionată de radio.

 • Marius Dragomir, o viaţă pe unde radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Dragomir, o viaţă pe unde radio

  A muncit 13 ani pentru a-şi îndeplini visul: acela de a avea propriul post de radio. Este moderator, director de programe şi patronul singurului post de radio sută la sută local.

 • Radu Pop, om de radio și crainic de fotbal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Pop, om de radio și crainic de fotbal

  De când era de-o șchioapă, Radu Ionuț Pop se închidea în casă și asculta de dimineața până seara emisiunile difuzate de Radio România Actualități. „Eram curios, mă tot întrebam cum reușesc cei pe care îi ascultam să realizeze interviurile, știrile, transmisiile în direct. Până și reclamele credeam că se dau în direct, din studio. Nu știam pe-atunci de înregistrări“, povestește Radu.

 • Secretele Europei Libere spuse la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele Europei Libere spuse la Iaşi

  Jurnaliştii au vorbit despre presiunile exercitate de Securitate. Creată în 1949 de către CIA, instituţia media a contribuit la şubrezirea regimului comunist. Metodele folosite împotriva jurnaliştilor au implicat atentate cu bombă şi asasinate.   

 • Sibiu: Astra Film Fest nominalizat la premiile RRC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Astra Film Fest nominalizat la premiile RRC

   Astra Film Festival a fost nominalizat pentru Premiile Radio România Cultural 2010, la categoria „Proiecte culturale, bienale şi festivaluri”, au anunţat organizatorii evenimentului.

 • Ştefan Enuică - născut în locul potrivit, la timpul potrivit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştefan Enuică - născut în locul potrivit, la timpul potrivit

  Reşiţeanul lucrează la postul de radio regional şi a ales să-şi facă propria firmă de sonorizări. Ştefan povesteşte că din momentul în care a păşit pentru prima dată în radio, a simţit că acolo îi este locul şi ca visul din copilărie i-a fost implinit.

Modifică Setările