Stiri despre pnl olt

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Liviu Voiculescu, liderul PNL OLT: Nu ne luptăm doar cu PSD, ne luptăm cu un sistem bazat pe pile şi incompetenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Voiculescu, liderul PNL OLT: Nu ne luptăm doar cu PSD, ne luptăm cu un sistem bazat pe pile şi incompetenţă

  Liberalii din Olt au reuşit la ultimele alegeri să se apropie la aproape 15.000 de voturi de PSD, într-un judeţ controlat de social-democraţi. Liviu Voiculescu, preşedinte al PNL Olt şi primar al localităţii Cungrea, a explicat modul cu liberalii au câştigat oraşul Slatina, a răspuns la acuzaţiie lansate de PSD şi cum vor cei din PNL să transforme un judeţ roşu într-unul albastru.

 • PNL Olt şi-a ales noul preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL Olt şi-a ales noul preşedinte

  Delegaţi ai organizaţiilor PNL din tot judeţul Olt s-au întrunit vineri după-amiază la Slatina, pentru a-şi alege preşedintele şi vicepreşedinţii.

 • Liberalii vor demisia scrisă a edilului Slatinei: ”Nu credem până nu vedem”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liberalii vor demisia scrisă a edilului Slatinei: ”Nu credem până nu vedem”

  Deşi primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a anunţat, miercuri dimineaţă, că va demisiona din funcţia de primar al urbei, liberalii slătineni spun că s-au săturat de vorbele edilului acuzat de DNA de fapte de corupţie şi au precizat, într-o conferinţă de presă, că vor demara o amplă acţiune de strângere de semnături pentru demiterea primarului. Liberalii au spus că sista acţiunea dacă vor vedea demisia scrisă a lui Prina.

 • PNL Olt îi
controlează la ochi pe locuitorii judeţului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL Olt îi controlează la ochi pe locuitorii judeţului

  Locuitorii judeţului Olt îşi vor putea face gratuit controale la ochi în cursul acestei luni în cadrul unei acţiuni întreprinse de Organizaţia Femeilor Liberale Olt, în parteneriat cu o firmă privată de specialitate. De asemenea, cu acelaşi prilej, cei interesaţi îşi vor putea afla, tot gratuit, şi tensiunea oculară. Acţiunea va avea loc în oraşele din judeţ şi în câteva comune, în intervalul 15-20 iunie.

 • Liberali până la
moarte. Ion Ciocan şi Ion Spiridon, primarii care nu-şi schimbă credinţa după
cum bate vântul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liberali până la moarte. Ion Ciocan şi Ion Spiridon, primarii care nu-şi schimbă credinţa după cum bate vântul

  Să reuşeşti să fii reales primar al unei localităţi din partea altui partid decât PSD în judeţul Olt înseamnă ori curaj extrem, ori o dovadă de nebunie şi inconştienţă. Oltul este dominat de “partidul-roşu” din 1990 încoace, dar există şi excepţii. Primarii liberali Ion Ciocan (Osica de Sus) şi Ion Spiridon (Urzica) se numără printre cei care continuă să sfideze tentaţiile şi ameninţările din partea altor partide.

 • Viceprimarul liberal al Slatinei, Cristian
Bircea, a trecut la PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viceprimarul liberal al Slatinei, Cristian Bircea, a trecut la PSD

  Cristian Bircea, membru fondator al PNL Olt, ales viceprimar al municipiului Slatina în vara 2012, a devenit membru al PSD. Anunţul-surpriză a fost făcut abia astăzi de către şeful său pe linie administrativă, primarul Minel Prina. Bircea a completat deja adeziunea la noul partid şi va activa de-acum în rândul grupului PSD din Consiliul Local.

 • 42.000
de semnături oltene pentru Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  42.000 de semnături oltene pentru Iohannis

  Organizaţia judeţeană Olt a Alianţei Creştin-Liberale a trimis, joi - 18 septembrie, la Bucureşti, listele cu semnăturile de susţinere pentru candidatura lui Klaus Iohannis la preşedinţia ţării. Cu o zi înainte s-a finalizat operaţiunea de strângere a semnăturilor, dar target-ul impus organizaţiei nu a fost realizat în timp util. Cele două partide ale Alianţei au avut “scoruri” diferite atât ca scop, dar şi ca semnături efectiv strânse.

 • Klaus
Johannis descinde vineri la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Johannis descinde vineri la Slatina

  Candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţie şi, totodată, lider al PNL, Klaus Johannis, se va afla, vineri – 29 august, în municipiul Slatina. Însoţit de mai mulţi reprezentanţi de seamă ai celor partide ce compun ACL, Johannis va participa la reuniunea delegaţiilor permanente ale PNL şi PDL care se va desfăşura la Casa Sindicatelor din localitate.

 • VIDEO Primul demers comun al PNL şi PDL la Olt: schimbarea a doi viceprimari de la PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Primul demers comun al PNL şi PDL la Olt: schimbarea a doi viceprimari de la PSD

  Liderii organizaţiilor judeţene a PNL şi PDL de la Olt au apărut, marţi – 29 iulie, în prima lor conferinţă în comun după congresul de comasare din weekend-ul trecut. Gigel Ştirbu, fost ministru al Culturii în actual Guvern Ponta, lider interimar al PNL Olt, alături de Siminica Mirea, preşedintele PDL Olt, au declarat că principalul scop al unirii celor două partide constă în detronarea PSD de la putere.

 • PSD Olt mai „recoltează” un primar de
la PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD Olt mai „recoltează” un primar de la PNL

  Ilie Chitez, primar PNL al comunei Bobiceşti, judeţul Olt, a anunţat, vineri – 18 iulie, că trece „cu trup şi suflet” la PSD. El nu a vrut să dea prea multe detalii privind motivele despărţirii de partidul pe listele căruia s-a aflat până acum, dar, oficial, a precizat că doreşte continuarea proiectelor USL.

 • VIDEO  Demisie la vârful Consiliului Judeţean Olt: liberalul
Ioan Ciugulea a plecat după ce a dat cărţile pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Demisie la vârful Consiliului Judeţean Olt: liberalul Ioan Ciugulea a plecat după ce a dat cărţile pe faţă

  Ioan Ciugulea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt şi fost lider al PNL Olt, şi-a anunţat, azi, demisia din funcţia avută în administraţia judeţeană. El a motivat gestul spunând că nu poate rămâne în funcţie deoarece, la ultima şedinţă a CJ Olt, a votat contra unei hotărâri a instituţiei în cadrul căreia lucrează. Ciugulea a precizat că va rămâne membru PNL, dar, totodată, va adera la Asociaţia Idei Libere a lui Călin Popescu Tăriceanu.

 • VIDEO  Crin Antonescu, la Slatina: „Exclud refacerea USL după alegerile europarlamentare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Crin Antonescu, la Slatina: „Exclud refacerea USL după alegerile europarlamentare”

  Aflat la Slatina într-un turneu electoral în vederea alegerilor europarlamentare de duminică – 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului Naţional Liberal, a declarat că exclude orice discuţii ulterioare scrutinului menţionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidaţilor PNL la „europarlamentarele” de duminică.

 • VIDEO  Gigel
Ştirbu, fost ministru al Culturii, face declaraţii războinice: “Premierul Ponta
ar trebui să-şi dea demisia!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Gigel Ştirbu, fost ministru al Culturii, face declaraţii războinice: “Premierul Ponta ar trebui să-şi dea demisia!”

  Fostul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu, deputat PNL din partea judeţului Olt, a solicitat premierului Victor Ponta, miercuri, să-şi dea demisia deoarece nu ar mai avea dreptul să ocupe această demnitate în urma desfiinţării USL. Declaraţia parlamentarului oltean vine în urma ultimatumului senatorului Darius Vâlcov, tot de la Olt, ca directorii “deconcentratelor” de la PNL să-şi dea demisia ori să treacă la PSD dacă-şi mai vor funcţiile.

 • VIDEO  Ministrul Culturii, Gigel Ştirbu, vrea să
înfiinţeze un muzeu al ororilor comunismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Ministrul Culturii, Gigel Ştirbu, vrea să înfiinţeze un muzeu al ororilor comunismului

  Proaspăt numit ministru al Culturii, Gigel Ştirbu a afirmat, vineri – 17 ianuarie, că şi-a propus înfiinţarea unui muzeu al ororilor comunismului. Declaraţia a fost făcută la Slatina, la prima sa reîntâlnire cu ziariştii de la Olt, judeţul de unde provine politicianul. În afară de acest proiect, Ştirbu are în plan revitalizarea bibliotecilor româneşti din diaspora, realizarea unui Cod al Patrimoniului sau schimbarea legii cinematografiei.

 • Crin
Antonescu vine la Slatina în luna octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crin Antonescu vine la Slatina în luna octombrie

  Preşedintele PNL şi, totodată, al Senatului, Crin Antonescu, va descinde în judeţul Olt şi, implicit, în municipiul Slatina, în a doua jumătate a lunii octombrie. Deşi programul nu a fost stabilit în mod clar, se ştie faptul că oficialul va vizita un mare agent economic de pe platforma industrială a capitalei judeţului şi va fi însoţit de mai mulţi miniştri USL.

 • Deputatul
oltean George Ştirbu, membru al Comisiei pentru Roşia Montană: „La Roşia
trebuie să mergi doar ca turist“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputatul oltean George Ştirbu, membru al Comisiei pentru Roşia Montană: „La Roşia trebuie să mergi doar ca turist“

  Preşedintele interimar al organizaţiei PNL Olt, deputatul George Ştirbu, membru al Comisiei Speciale pentru Roşia Montană, a explicat, miercuri – 25 septembrie, într-o conferinţă, motivele pentru care se numără printre membrii comisiei ce au refuzat să meargă în zonă. Reamintim că, timp de două zile începând de miercuri, o “delegaţie” a comisiei anterior menţionate se află la Roşia Montană pentru o documentare suplimentară asupra situaţiei.

 • Preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu: “Voi
vota pentru eutanasierea maidanezilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu: “Voi vota pentru eutanasierea maidanezilor”

  Problema câinilor fără stăpân începe să-i acapareze, încet-încet, şi pe politicienii din judeţul Olt. Preşedintele interimar al filialei PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că va vota pentru eutanasierea maidanezilor în ziua în care legea pe această temă va fi supusă aprobării în plen.

 • Noua echipă din fruntea PNL Olt: „Primul target - minimum 25 % din voturile de la
europarlamentare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua echipă din fruntea PNL Olt: „Primul target - minimum 25 % din voturile de la europarlamentare”

  La aproape două luni de la demisia în bloc a conducerii PNL Olt, noua echipă numită de la Bucureşti în fruntea organizaţiei judeţene a ieşit la rampă. Duminică – 8 septembrie, noul lider interimar al „galbenilor” de la Olt, deputatul Gigel Ştirbu, însoţit de câţiva dintre membrii noii conduceri a partidului, a organizat prima conferinţă de presă în această calitate pentru a anunţa oficial priorităţile.

 • Deputatul
Gigel Ştirbu îşi vede visul cu ochii: a ajuns preşedinte al PNL Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputatul Gigel Ştirbu îşi vede visul cu ochii: a ajuns preşedinte al PNL Olt

  Deputatul Gigel Ştirbu a preluat, de miercuri – 24 iulie, conducerea organizaţiei judeţene de la Olt a Partidului Naţional Liberal după ce, cu câteva zile înainte, respectiv vineri – 19 iulie, vechea gardă, inclusiv membrii Biroului Permanent Judeţean al partidului, au demisionat în bloc. Ştirbu are misiunea de a pune partidul pe picioare şi de a organiza alegerile din cadrul filialei.

 • Surprize-surprize pe scena politică de
la Olt: conducerea filialei PNL a demisionat în bloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surprize-surprize pe scena politică de la Olt: conducerea filialei PNL a demisionat în bloc

  Şedinţă cu scântei, vineri după-amiază, în cadrul filialei judeţene a PNL. Preşedintele organizaţiei, Ioan Ciugulea, alături de toţi membrii Biroului Permanent Judeţean, au demisionat în bloc după ce au considerat că nu pot organiza în termenul stabilit de conducerea centrală a partidului alegerile de la nivelul filialei. Conducerea centrală a PNL urmează acum să nominalizeze o persoană care să dirijeze activitatea filialei.

 • Liberalii
olteni sar la gâtul colegilor pesedişti: “Vor să controleze totul!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liberalii olteni sar la gâtul colegilor pesedişti: “Vor să controleze totul!”

  După ce, zilele trecute, au pierdut prin înlocuire un om important pe scena administrativă a judeţului, respectiv viceprimarul din oraşul Corabia, liberalii de la Olt şi-au adus aminte că ar fi bine să adopte o poziţie publică faţă de debarcarea omului lor. Şi, cum este vorba despre colegii de coaliţie din PSD, poziţia oficială a partidului a fost anunţată abia marţi, la câteva zile după ce şi-au pierdut "statutul" în Corabia.

Modifică Setările