Stiri despre plangeri

  133 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Băncile îşi bat joc de noi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Băncile îşi bat joc de noi“

  Clienţii care trebuie să-şi actualizeze contractele de creditare nu sunt de acord cu modificarea dobânzilor şi a comisioanelor. Ieri, sediile băncilor au fost asaltate de oameni cu hârtii în mână, care nu ştiau ce au de semnat. Totuşi, marea lor majoritate sunt hotărâţi să dea în judecată banca.

 • Care sunt nemulţumirile românilor privind derularea programului ”Prima Casă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt nemulţumirile românilor privind derularea programului ”Prima Casă”

  În 2009 la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului au fost înregistrate 12 reclamaţii împotriva băncilor pentru derularea programului guvernamental ”Prima Casă”. De la începutul anului alţi doi români au depus plângere împotriva instituţiilor financiare pentru gestionarea abuzivă sau inadecvată a cererilor de credit.

 • Peste 100 de hackeri români, arestaţi în SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de hackeri români, arestaţi în SUA

  Informaticienii români au înspăimântat Statele Unite ale Americii, după ce şi-au folosit cunoştinţele IT pentru a comite numeroase infracţiuni pe internet. Drept urmare, peste 100 de români au fost arestaţi în cadrul unor acţiuni comune ale autorităţilor din Bucureşti şi din Washington.

 • Vrâncenii au făcut zeci de plângeri împotriva băncilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrâncenii au făcut zeci de plângeri împotriva băncilor

  Funcţionarea defectuoasă a bancomatelor, modificarea dobânzii la credite ori introducerea unor comisioane suplimenatare sunt doar câteva cazuri care îi determină pe vrânceni să sară la gâtul angajaţilor din bănci.

 • Tot mai nemulţumiţi de angajatori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot mai nemulţumiţi de angajatori

  Cu 100 de plângeri mai multe au fost depuse anul acesta de către cei care se consideră nedreptăţiţi la locul de muncă. Lipsa locurilor de muncă din această perioadă de criză nu i-a oprit pe oameni să-şi ceară drepturile la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Modifică Setările