Stiri despre orchestra de camera radio

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Două concerte la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două concerte la Sala Radio

  Clasicismul vienez a fost inspiratorul unui recent program al Orchestrei de Cameră Radio, desfăşurat sub bagheta oaspetelui german Ralf Sochaczewsky. A fost un nou prilej ca instrumentiştii bucureşteni să-şi demonstreze apetenţa pentru un repertoriu şi un stil care le sunt familiare.

 • Regele dansează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regele dansează

  Parfum de creativitate şi excelenţă în sala din str. General Berthelot, la concertul Orchestrei de Cameră Radio, într-o serată de baroc francez, desfăşurată sub genericul „Le Roi danse”.

 • Trei tineri „minune“, invitaţi ai Orchestrei de Cameră Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei tineri „minune“, invitaţi ai Orchestrei de Cameră Radio

  Miercuri, 16 octombrie, pe scena Sălii Radio vor evolua trei tineri distinşi cu premii la cele mai importante competiţii din străinătate: Mircea Dumitrescu (15 ani) – vioară, Alexandra Bobeico (17 ani) – vioară şi Cadmiel Boţac (16 ani) – pian

 • Orchestra de Cameră Radio – Redivivus !
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orchestra de Cameră Radio – Redivivus !

  Un nou spirit, o nouă atitudine, o nouă poziţionare scenică par să fi revitalizat de această dată cântul membrilor Orchestrei de Cameră Radio în debutul noii stagiuni de concerte, la prima ieşire publică a ansamblului. Indiscutabil ineditul situaţiei il datorăm minunatului violonist Liviu Prunaru, un muzician care revine cu  bucurie în viaţa noastră muzicală

 • Liviu Prunaru deschide stagiunea Orchestrei de Cameră Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Prunaru deschide stagiunea Orchestrei de Cameră Radio

  Violonistul Liviu Prunaru va concerta, pe 9 octombrie, în deschiderea noii stagiuni a Orchestrei de Cameră Radio, interpretând dublu rol: de solist şi dirijor. Prunaru este în prezent concert-maestru al Orchesrei Royal Concertgebouw din Amsterdam.

Modifică Setările