Stiri despre oportunitati

  52 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iohannis şi fereastra de oportunitate din R.Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iohannis şi fereastra de oportunitate din R.Moldova

  Vizita preşedintelui României Klaus Iohannis la Chişinău este una firească după cinci ani de răceală ca urmare a poziţiilor anti-româneşti ale fostului preşedinte al R.Moldova, Igor Dodon, şi imagologic are rolul de a scoate simbolic din izolarea diplomatică statul frate dintre Prut şi Nistru la începutul mandatului preşedintelui recent învestit Maia Sandu.

 • Atlantic Council: Top 10 riscuri şi oportunităţi pentru 2021
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atlantic Council: Top 10 riscuri şi oportunităţi pentru 2021

  Atlantic Council of the US, organizaţia neguvernamentală care susţine relaţiile transatlantice şi NATO, parte componentă a ATA-Asociaţia Transatlantică, a dat publicităţii o listă care vizează cele mai importante 10 riscuri şi cele mai relevante 10 oportunităţi ale lumii în 2021.

 • Traversăm capcane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traversăm capcane

  Sunt Oportunităţi!! Dar lăsate de capul lor, pot deveni Ameninţări. O bună ocazie de a fi vii, activi, de neoprit. Doar dacă nu facem nimic (Doar dacă rămânem inactivi), de teamă, „din precauţie“, rămânem în pagubă. Sigur. Singurul lucru sigur. Obsesia Siguranţei vine din mediocritate, supunere, lene individuală şi colectivă.

 • Ghidul pentru finanţare pe timp de criză. Şase noi oportunităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghidul pentru finanţare pe timp de criză. Şase noi oportunităţi

  Managerii şi antreprenorii pot consulta acum şase noi oportunităţi de finanţare care vizează domenii precum Biotehnologii, Internetul Tuturor Lucrurilor, Sănătate Digitală, Viitorul Pieţei Muncii, Educaţie Digitală, Fintech, Inteligenţă Artificială, Economie Circulară, Blockchain, Construcţii, Tehnologie educaţională, Internet de viitoare generaţie (Next Generation Internet), Start-up-uri, Industrie manufacturieră.

 • Andreea Paul, INACO: Oportunităţile aduse de criza COVID-19 sunt fantastice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Paul, INACO: Oportunităţile aduse de criza COVID-19 sunt fantastice

  Oportunităţile aduse de criza COVID-19 sunt fantastice în condiţiile în care igiena redevine o prioritate, oamenii se disciplinează, cunoaşterea se democratizează şi ne alfabetizăm digital şi tehnologic, consideră Andreea Paul, preşedintele INACO - Iniţiativa pentru Competitivitate.

 • Oportunităţi de carieră în domeniul finanţelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oportunităţi de carieră în domeniul finanţelor

  Tinerii interesaţi să-şi dezvolte o carieră în domeniul finanţelor au posibilitatea să se întâlnească cu reprezentanţi ai industriei la Finance Boot Camp, organizată în perioada 14-15 martie 2018.

 • Un tablou contrariant al educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tablou contrariant al educaţiei

  Am fost provocată să descriu tabloul SWOT (puncte tari / puncte slabe / oportunităţi /ameninţări) + posibile soluţii pentru educaţie, pentru revista “Cariere” din septembrie. A fost o sarcină dificilă - vin din afara sistemului, cu un dram de optimism pentru a pune umărul, împreună cu alţi "nebuni frumoşi", la schimbarea de mentalităţi. Îndrăznesc să împărtăşesc aceste gânduri cu dvs., cu dorinţa de a merge mai departe.

 • Dezvoltarea inteligentă a oraşelor din sudul României. Dezbaterea Smart City 2017-2020 se deschide pe 20 septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezvoltarea inteligentă a oraşelor din sudul României. Dezbaterea Smart City 2017-2020 se deschide pe 20 septembrie

  Oraşele pot deveni atractive pentru cetăţeni, mediul de afaceri şi turişti, dacă se dezvoltă prin oferirea de oportunităţi: locuri şi forţă de muncă, acces la educaţie, sănătate sunt administrate ficient. Seria evenimentelor Smart City continuă, iar pe 20 septembrie reprezentanţii a 20 de primării din zona de sud a ţării se vor întâlni la Călăraşi în cadrul conferinţei regionale „SMART CITY 2017-2020. NEVOI - SOLUŢII – METODE”.

 • Chinezii, cuceriţi de mezelurile Aldis. O delegaţie străină a vizitat imperiul fondat de regretatul miliardar George Naghi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chinezii, cuceriţi de mezelurile Aldis. O delegaţie străină a vizitat imperiul fondat de regretatul miliardar George Naghi

  Imperiul Aldis, unul dintre cei mai mari procesatori de carne din ţară,  are toate şansele să renască la şase ani de la dispariţia fulgerătoare a regelui mezelurilor, George Naghi, ucis într-un accident nautic pe 7 august 2011. O delegaţia chineză, venită pe malul Borcei şi care caută oportunităţi de afaceri, a vizitat şi fabrica de mezeluri.

 • Cum alegi
facultatea potrivită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alegi facultatea potrivită

  Expertul în consiliere şi orientare profesională, Marian Crăciun, explică tot ce trebuie să ştie tinerii pentru a alege facultatea potrivită. „Odată ce devin studenţi, au o mulţime de oportunităţi, trebuie doar să întindă mână şi să le acceseze”

 • Oportunităţi de afaceri, anulate de accidentul în care au fost implicaţi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oportunităţi de afaceri, anulate de accidentul în care au fost implicaţi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian

  Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, au fost implicaţi, joi, într-un accident rutier, petrecut în jurul orei 11.00 pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia. Cei doi oficiali mergeau la Buzău, unde ar fi urmat să viziteze o fabrică procesatoare de fructe şi legume.

 • Cioloş: Ieşirea Marii Britanii din UE poate genera oportunităţi economice, politice şi geostrategice pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş: Ieşirea Marii Britanii din UE poate genera oportunităţi economice, politice şi geostrategice pentru România

  Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, la RRA, că o criză precum ieşirea Marea Britanii din UE poate genera şi oportunităţi pentru România, atât în plan economic, cât şi în plan politic şi geostrategic, iar ţara noastră va avea o şansă de a fi ascultată la nivel european dacă factorii politici de la Bucureşti vor lucra împreună.

 • Întâlnire de lucru la ADR. Autorităţile publice locale, la dialog privind oportunităţile de finanţare din POR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întâlnire de lucru la ADR. Autorităţile publice locale, la dialog privind oportunităţile de finanţare din POR

  Reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale din Călăraşi au fost convocaţi, ieri, la o întâlnire de lucru la Agenţia de Dezvoltare Sud Muntenia(ADR) privind oportunităţile de finanţare din POR 2014-2020,aducându-se în discuţie noutăţile din ultima variantă a Programului Operaţional Regional, ce a fost transmisă la sfârşitul lunii trecute spre aprobare Comisiei Europene.

 • Merită să munceşti în România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merită să munceşti în România?

  Sunt oameni care muncesc în România câte 10-12 ore pe zi. Nu se plâng şi nu ies în stradă pentru că sunt prost plătiţi. Muncesc pentru că altceva nu pot să facă. Dacă ar „face gât“, în „secunda doi“, şi-ar pierde locurile de muncă, fiind înlocuiţi de cei care „stau la coadă“.

 • Anul provocărilor şi al oportunităţilor europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anul provocărilor şi al oportunităţilor europene

  Pe lânga alegerile europarlamentare, Uniunea Europeană se vede nevoită să facă faţă unor noi provocări de politică internă şi externă în anul ce abia a început. Cu Grecia pentru următoarele 6 luni la conducerea Consiliului Uniunii Europene, statele membre trebuie să răspundă prin măsuri economice care să combată şomajul.

Modifică Setările