Stiri despre mclaren

  47 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Angajaţii McLaren ameninţă cu greva, după ce au primit un bonus care i-a scandalizat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii McLaren ameninţă cu greva, după ce au primit un bonus care i-a scandalizat

  Angajaţii uneia dintre cele mai profitabile companii din industria Formulei 1, McLaren, ameninţă că vor intra în grevă, considerând că membrii conducerii companiei îşi bat joc de ei, având în vedere că le-a oferit „o primă” de 25 de pence (1,35 lei), în condiţiile în care bugetul anual al echipei este de peste 200 de milioane de euro.

 • McLaren va deschide un nou centru tehnologic în Yorkshire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McLaren va deschide un nou centru tehnologic în Yorkshire

  McLaren va deschide un centru dedicat producţiei de materiale compozite pentru gama de maşini sport şi supercar-uri. Prima parte a investiţiei de 50 milioane lire sterline este gata, clădirea care va găzdui centru fiind predată constructorului britanic.

 • Apple vrea să cumpere producătorul de maşini sport McLaren cu 1,7 miliarde de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apple vrea să cumpere producătorul de maşini sport McLaren cu 1,7 miliarde de euro

  Gigantul american Apple negociază preluarea constructorului britanic de maşini sport McLaren pentru 1,5 miliarde de lire sterline, echivalentul a 1,74 miliarde de euro, scrie „The Guardian“. Aceasta ar fi cea mai mare achiziţie a producătorului iPhone după preluarea producătorului de căşti Beats în anul 2014, pe care Apple a dat trei miliarde de dolari, aproximativ 2,65 miliarde de euro.

 • McLaren a produs ultimul hypercar P1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McLaren a produs ultimul hypercar P1

  Exemplarul final din seria supercarurilor P1 a ieşit de curând de pe porţile fabricii McLaren. Acesta este a 375-a unitate care încheie producţia uneia dintre cele mai rapide maşini de pe planetă.

 • Mr. Bean ia zece milioane pe bolidul cu
ghinioane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mr. Bean ia zece milioane pe bolidul cu ghinioane

  Actorul britanic Rowan Atkinson (60 de ani), interpretul personajului Mr. Bean, şi-a vândut maşina de curse de Formula 1 - un model McLaren fabricat în urmă cu 18 ani - cu suma de 8 milioane de lire sterline (10,8 milioane euro).

 • Lewis Hamilton va pleca din pole-position la Sepang
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lewis Hamilton va pleca din pole-position la Sepang

  Pilotul britanic Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în calificările Marelui Premiu al Malaeziei, disputate în această dimineață. El a repetat astfel performanța înregistrată în urmă cu o săptămână, în Australia.

 • Button este primul lider
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Button este primul lider

  Plecat din prima linie a grilei de start, Jenson a reuşit să-i ia faţa colegului său de la McLaren. Apoi, la repornirea cursei, i-a ţinut piept şi campionului mondial Sebastian Vettel.

 • McLaren dezminte că se va asocia cu Honda în 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McLaren dezminte că se va asocia cu Honda în 2014

  În urmă cu câteva zile, în presa internaţională s-a pomenit despre o viitoare asociere între echipa de Formula 1 McLaren şi Honda. Informaţia părea credibilă, constructorul japonez de automobile fiind implicat direct în "Marele Circ" nu cu mult timp în urmă.

 • Button şi-a prelungit contractul cu McLaren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Button şi-a prelungit contractul cu McLaren

  Britanicul Jenson Button, al cărui contract cu McLaren expira la finalul acestui sezon, a semnat un nou acord "pe mai mulţi ani" cu echipa engleză

 • McLaren se implică în pregătirea echipei de rugby a Angliei!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McLaren se implică în pregătirea echipei de rugby a Angliei!

  Rugby-ul este un sport deschis noilor tehnologii. Spre deosebire de "fratele vitreg" fotbal, el a adoptat, de pildă, arbitrajul video. Campioni mondial în 2003, englezii au pregătit Cupa Mondială cu ajutorul inginerilor de la echipa de Formula 1 McLaren Mercedes. Anglia este în aceeaşi grupă cu România, Argentina, Scoţia şi Georgia.

 • Button, regele ploii la Hungaroring
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Button, regele ploii la Hungaroring

  În istoria celor 26 de Mari Premii de Formula 1 organizate pe Circuitul Hungaroring, doar de două ori a plouat în timpul cursei, în 2006 şi în 2011. Ambele curse au avut acelaşi învingător, Jenson Button.

 • Familia Gaddafi a dorit să sponsorizeze echipa McLaren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Familia Gaddafi a dorit să sponsorizeze echipa McLaren

  Familia Gaddafi a dorit să sponsorizeze echipa de Formula 1 britanică McLaren, la începutul anului 2010, a afirmat joi cotidianul britanic The Daily Mail pe ediţia online, lucru confirmat de gruparea britanică.

 • Lewis Hamilton va rămâne la McLaren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lewis Hamilton va rămâne la McLaren

  În ultimul timp, s-a vorbit tot mai mult în presa internaţională despre o posibilă viitoare plecare a lui Lewis Hamilton de la McLaren. Zvonul a fost desminţit de Martin Whitmarsh, şeful echipei engleze.

 • Jenson Button nu are motive să fie prea optimist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jenson Button nu are motive să fie prea optimist

  Fost campion mondial, Jenson Button va aborda cursa din Australia, de duminică, dintr-o postură deloc bună. McLaren nu a reușit teste prea bune în iarna care abia a trecut.

 • Lewis Hamilon are un nou antrenor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lewis Hamilon are un nou antrenor

  Echipa de Formula 1 McLaren a anunţat că fostul atlet atlet Antti Vierula va fi antrenorul lui Lewis Hamilton pe tot parcursul sezonului 2011.

 • McLaren păstrează sponsorul până în 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McLaren păstrează sponsorul până în 2013

  Formula 1, ca de altfel întreg sportul mondial, a fost afectată de criza economică. Din acest motiv, atunci când o echipă găseşte sau îşi păstrează un sponsor este mare motiv de bucurie. În această situaţie este McLaren, care a anunţat că va prelungi contractul cu Vodafone.

 • Hamilton a fost penalizat cu cinci locuri pe grila de start
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hamilton a fost penalizat cu cinci locuri pe grila de start

  Obligat să schimbe cutia de viteze a monopostului său, McLaren, după a treia sesiune a încercărilor libere, Lewis Hamilton a fost penalizat cu cinci locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Japoniei care va avea loc astăzi, la ora 9.00 (în direct la TVR1 și www.adevarul.ro).

Modifică Setările