McLaren: "Hamilton nu e pilotul nostru numărul 1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful celor de la McLaren, Martin Whitmarsh, spune că Lewis Hamilton nu este încă pilotul numărul unu al echipei, chiar dacă în ultima vreme a evoluat mult mai bine decât coechipierul său, Jenson Button.

Cei doi vor continua însă să beneficieze de un tratament egal în următoarea perioadă, potrivit declaraţiilor făcute de şeful Martin Whitmarsh. "Hamilton nu este încă pilotul numărul 1. Sunt sigur că Button nu i-a deschis calea spre titlu lui Hamilton. Va dori să câştige în acest weekend, va dori să transforme foarma bună a echipei în favoarea lui şi aşa ar trebui să fie.Button este pe locul 2 în clasamentul general şi a avut două victorii grozave în acest an. A demonstrat că este un pilot grozav, un cititor grozav al curselor şi un pilot care poate recupera de pe locul 14 pe locul patru la Silverstone. Este fenomenal de rapid şi adaptabil şi are foarte multă determinare".

McLaren este implicată direct în lupta pentru cele două trofee cu ambii piloţi, iar Lewis Hamilton are un avans de 12 puncte în fata coechipierului său Jenson Button.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite