Stiri despre interior

  41 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se schimbă estetica interioarelor în era post-Covid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se schimbă estetica interioarelor în era post-Covid

  Pandemia ne-a schimbat viziunea de ansamblu asupra vieţii: nu preţuim doar sănătatea şi socializarea mai mult, ci şi spaţiul în care locuim. Trecând prin cea mai lungă perioadă de izolare la domiciliu din istorie, ne-am dat seama că spaţiile ne influenţează starea mai mult ca niciodată - ne fac să ne simţim bine, relaxaţi, productivi, în siguranţă - iar la apusul pandemiei, ne conturăm spaţiile astfel încât să ne genereze aceste stări pozitive.

 • Trucuri să ne ferim de poluare. Aflaţi-le de la specialişti, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri să ne ferim de poluare. Aflaţi-le de la specialişti, la Adevărul Live

  Aproximativ 28.000 de români mor prematur, în fiecare an, din cauze asociate aerului poluat, conform estimărilor Agenţiei Europene de Mediu, iar aerul din interior poate fi chiar de câteva ori mai contaminat decât cel de afară. Aflaţi cum poate fiecare dintre noi să lupte cu poluarea şi cu efectele ei asupra sănătăţii de la prof. dr. Florin Mihălţan, medic pneumolog, şi de la dr. Poliana Leru, alergolog.

 • Imagini
inedite din Palatul Cotroceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imagini inedite din Palatul Cotroceni

  Până nu cauţi poze cu interioarele Palatului Cotroceni nu realizezi că nu există prea multe. Ai crede că despre o clădire atât de importantă a ţării s-a scris mai mult şi altfel decât dintr-o manieră politică.

 • Filmul văzut din interior: documentare cu şi despre cinema la TIFF 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul văzut din interior: documentare cu şi despre cinema la TIFF 2016

  O serie de documentare remarcabile, care explorează viziuni diferite ale regizorilor asupra propriei meserii şi aduc un omagiu artei cinematografice, vor fi reunite într-o secţiune specială intitulată „Cinema, Mon Amour”, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (27 mai - 5 iunie).

 • Teatrul sătmărean salvat din bani europeni. Clădirea a fost reabilitată după aproape un secol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul sătmărean salvat din bani europeni. Clădirea a fost reabilitată după aproape un secol

  Clădirea Teatrului de Nord Satu Mare este printre cele mai frumoase din Transilvania, detaliile de interior transformănd-o într-o bijuterie arhitecturală. După mai mult de un secol de când s-a pus piatra de temelie a clădirii, Primăria Satu Mare a reabilitat imobilul cu o finanţare consistentă din partea Uniunii Europene. Clădirea risca să fie dată uitării aşa cum se întâmplă şi în cazul altor clădiri monument ale judeţului.

 • Cum pregăteşti plantele din locuinţă pentru iarnă - secretele specialiştilor de la Staţiunea Experimentală Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum pregăteşti plantele din locuinţă pentru iarnă - secretele specialiştilor de la Staţiunea Experimentală Buzău

  Nu numai oamenii şi animalele resimt efectele iernii, ci şi plantele, inclusiv cele de apartament. Puţini ştiu însă că florile sau arbuştii din ghivece suferă dacă nu sunt depozitate în spaţii luminoase, la temperaturi şi condiţii de umiditate potrivite. De aceea, horticultorii le recomandă celor care deţin plante de apartament să studieze foarte atent caracteristicile fiecărei specii.

 • Cum îţi poţi construi o casă de poveste, ca la Muzeul
Satului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi poţi construi o casă de poveste, ca la Muzeul Satului

  Reprezentanţii Muzeului Astra din Dumbrava Sibiului desfăşoară un program prin care îi sprijină pe cei care vor să reabiliteze sau să ridice din temelii case tradiţionale. Interiorul caselor tradiţionale poate fi păstrat întocmai sau poate fi adaptat vieţii moderne, cu geamuri termopan şi calorifere în cameră.

 • FOTO Cum sunt compartimentate locuinţele din serialele „Dexter“ sau „Seinfeld“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum sunt compartimentate locuinţele din serialele „Dexter“ sau „Seinfeld“

  După ce începi să vizionezi seriale de televiziune precum „Dexter“, „Two and a Half Men“ sau „Seinfeld“ nu poţi să nu remarci decorul fiecărei locuinţe în care personajele îşi desfăşoară activităţile. Chiar dacă reprezintă doar o parte a recuzitei, foarte mulţi fani s-au întrebat cum ar arăta în realitate, scrie hiconsumption.com.

 • Fericirea are o casă nou nouţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fericirea are o casă nou nouţă

  Luni, 1 iulie, vom lansa primul centru de educatie pentru fericire din Sud estul Europei, numit Institutul pentru Fericire.

 • Frumuseţea
este pentru totdeauna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumuseţea este pentru totdeauna

  Frumuseţea este pentru totdeauna. Nu dispare o dată cu vârsta pentru că ea se află în noi şi creşte o dată cu noi. Frumuseţea este mereu în ochii privitorului, însă tot mereu este şi în interiorul nostru.

 • Primele imagini cu interiorul Dacia Lodgy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele imagini cu interiorul Dacia Lodgy

  Un forumist francez a reuşit să surprindă Dacia Lodgy într-o parcare din Franţa, în timp ce echipajul care făcea teste era într-o pauză.

 • Roşu ca focul, să-ţi surâdă norocul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşu ca focul, să-ţi surâdă norocul

  Roşul se combină bine cu multe culori, dar te poate păcăli uşor dacă nu ştii când să pui punct în amenajare. E culoarea pasiunii, dar dacă eşti peste măsură de pasionat de această nuanţă, şi nu ştii să te opreşti la timp, sunt mari şanse să vezi roşu în faţa ochilor.

 • Test „Adevărul“: Noul Citroën DS3, un mini eco la modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test „Adevărul“: Noul Citroën DS3, un mini eco la modă

  „Adevărul“ a testat motorizarea diesel a superminiului francez DS3. În echiparea diesel-eco, micuţa subcompactă franceză este o maşină care protejează şi mediul. De la dezvoltarea noii game, începută cu noul C3, producătorul francez s-a avântat foarte curajos într-un segment care este disputat acerb de branduri germane şi englezeşti – cel premium.

 • De astăzi, aveţi acces în interiorul Cazinoului din Constaţa. Cum vi se pare că arată emblema oraşului? GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De astăzi, aveţi acces în interiorul Cazinoului din Constaţa. Cum vi se pare că arată emblema oraşului? GALERIE FOTO

  Ca urmare a interesului pentru Cazinoul din Constanţa, prefectura a făcut demersuri pentru ca toată lumea să poată intra în clădirea impunătoare de pe faleză. De astăzi şi până la demararea lucrărilor de reabilitare aveţi ocazia să pătrundeţi în interiorul cazinoului, între orele 10.00 şi 18.00, apoi să vă scrieţi impresiile pe panoul special amenajat - „Eu şi Cazinoul". Cum vi se pare că arată emblema oraşului?

 • NASA va concepe harta structurii interne a Lunii VIDEO FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  NASA va concepe harta structurii interne a Lunii VIDEO FOTO

  NASA va lansa, joi, două sonde care vor alcătui o hartă a structurii interne a Lunii. Aceasta îi va ajuta pe specialişti să descopere evoluţia exactă a satelitului natural al Pământului, cât şi evoluţia Terrei.

 • Simplu şi elegant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simplu şi elegant

  Alb-negru, opoziţia cea mai la îndemână din punct de vedere cromatic, poate fi o modalitate inedită de personalizare a casei tale. Nu e obligatoriu să-ţi mobilezi toată locuinţa în alb şi negru ca să te bucuri de eleganţă. E sigur însă că nu vei da niciodată greş dacă alegi piese în contrast pentru un colţ al căminului tău.

 • VIDEO Clio Symbol, o maşină populară şi rentabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Clio Symbol, o maşină populară şi rentabilă

  „Adevărul“ continuă seria de teste cu autoturisme second-hand. Candidata de astăzi este cea mai accesibilă maşină de import la mâna a doua din România, Renault Clio Symbol. Popularitatea se datorează preţului scăzut, un model fiind găsit foarte uşor de cumpărat cu o sumă cuprinsă între 1.700 şi 5.000 de euro, în funcţie de anul de fabricaţie.

 • VIDEO Nissan Juke, şocant şi imprevizibil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nissan Juke, şocant şi imprevizibil

  „Adevărul“ a testat cel mai nou produs Nissan prezent în România. Subiectul încercărilor de astăzi este Juke, cea mai îndrăzneaţă maşină din punct de vedere al designului lansată în 2010. Nissan se concentrează în ultimul timp să facă maşini pe care fie le urăşti, fie le iubeşti. Juke ne-a lăsat la prima vedere impresia întâlnirii cu o maşină imprevizibilă.

Modifică Setările