Stiri despre intelectuali

  98 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dilema săptămânii: Guvern politic sau guvern de tehnocraţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dilema săptămânii: Guvern politic sau guvern de tehnocraţi?

  Incoerenţa clasei politice şi instabilitatea economică a României aduc în actualitate o întrebare dificilă: pot guverna tehnocraţii mai bine decât politicienii? În ultimul timp, românii sunt tot mai nemulţumiţi de actuala guvernare. Este însă viabilă înlocuirea Guvernului cu o echipă de intelectuali?

 • Intelectuali la cantina săracilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intelectuali la cantina săracilor

  Printre „clienţii“ instituţiilor de ajutor social au început să apară tot mai mulţi cu studii superioare. Foşti profesori, medici sau avocaţi trăiesc cu mesele de la cantinele săracilor. Ruşinaţi, intelectualii împart aceeaşi mâncare cu români care au moştenit sărăcia şi s-au obişnuit cu ea.

 • Botoşani: Minţile luminate căutate de angajatorii străini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Minţile luminate căutate de angajatorii străini

  Aflaţi în căutarea unui loc de muncă, botoşănenii cu studii sunt dispuşi să-şi părăsească ţara pentru un salariu decent. Căpşunarii şi îngrijitorii nu mai sunt ţinta angajatorilor de peste hotare când vine vorba de forţa de muncă din România. Inginerii şi specialiştii în informatică sunt acum la mare căutate în Spania şi Cipru.

 • Botoşani: Intelectualii nu mai au loc pe piaţa muncii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Intelectualii nu mai au loc pe piaţa muncii

  Constructorii şi ospătarii sunt cerinţele actuale ale pieţei. După ce părăsesc băncile facultăţii, tinerii sunt nevoiţi să se reorienteze profesional. În cazul în care străinătate nu este o opţiune pentru ei, aceştia trebuie să uite tot ce au învăţat şi să pună mâna pe bidinea sau tava cu pahare. Numai în evidenţelei AJOFM peste 500 de persoane cu studii superioare stau pe banca de rezervă.

 • Yoghinii MISA, în aceeaşi casă cu intelectualii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Yoghinii MISA, în aceeaşi casă cu intelectualii

  Liderul unui ONG controlat de Bivolaru racolează adepţi din clădirea Grupului pentru Dialog Social (GDS), unde îşi închiriază camere. Csibi Istvan Levente (44 ani), preşedintele unei asociaţii din Sfântul Gheorghe ai cărei membri joacă în filme porno, ţine întâlniri de recrutare pentru MISA la sediul GDS, de pe Calea Victoriei.

 • Intelectuali şi tomberoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intelectuali şi tomberoane

  Partidele româneşti au preferat să excludă exerciţiul gândirii din programul lor zilnic.

Modifică Setările