Stiri despre gustare

  31 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • STUDIU Ce fac românii în pauzele scurte din timpul zilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Ce fac românii în pauzele scurte din timpul zilei

  Un procent foarte ridicat de români iau cel puţin o pauză în timpul zilei, majoritatea preferând ora prânzului, iar o parte semnificativă aleg să-şi petreacă o parte din timpul dedicat pauzei pentru a accesa social media, arată un studiu Hochland.

 • Fursecuri fragede cu fulgi de ciocolată
neagră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fursecuri fragede cu fulgi de ciocolată neagră

  Rapide şi extrem de practice în dimineţile în care cesul a uitat să sune, fursecurile fragede cu ciocolată pot însoţi un pahar de lapte pentru un mic dejun rapid.

 • Ce să le oferi copiilor ca gustare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să le oferi copiilor ca gustare

  Gustările sunt recomandate pentru toată lumea, adulţi, tineri şi copii, însă ele sunt cele mai utile pentru copii, deoarece îi ajută să rămână concentraţi mai uşor la ore sau când au de făcut teme.

 • Gustări delicioase sub 100 de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări delicioase sub 100 de calorii

  Un om trebuie să aibă pe zi trei mese şi două gustări. Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să conţină alimente sănătoase, iar gustările dintre mese nu trebuie să fie bogate în calorii. Pentru a evita supraalimentarea şi consumul excesiv de calorii, iată care sunt cele mai bune gustări care conţin mai puţin de 100 de calorii.

 • Regimul de slăbit de 3 săptămâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regimul de slăbit de 3 săptămâni

  Pentru a obţine rezultate bune când vrei să scapi de kilogramele acumulate în sezonul rece, alege o dietă cu o durată mai mare care se poate transforma într-un nou stil alimentar.

 • De ce e bine să mănânci o banană la micul dejun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să mănânci o banană la micul dejun

  Dintr-un mic dejun sănătos, nu au cum să lipsească proteinele, carbohidraţii şi grăsimile sănătoase. Totuşi, ce se întâmplă atunci când eşti la dietă şi nu îţi permiţi să faci tot felul de combinaţii care ţi-ar compromite silueta? Ai la îndemână o alegere simplă şi sănătoasă: banana. Află câte beneficii are!

 • Gustări sănătoase care potolesc foamea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări sănătoase care potolesc foamea

  Cu siguranţă eşti familiarizat cu recomandarea nutriţioniştilor de a consuma câte 2 gustări pe zi. Pentru ca aceste mici răsfăţuri să nu-ţi afecteze sănătatea şi silueta, este bine să faci alegeri inspirate.

 • Pateuri cu brânză şi busuioc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pateuri cu brânză şi busuioc

  Încă din copilărie am „decretat“ că că pateurile cu brânză şi busuioc sunt cele mai bune aperitive sau gustări din lume. Nu mă credeţi? Convingeţi-vă singuri!

 • Cum să faci quiche de cartofi noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci quiche de cartofi noi

  Reţeta unui quiche este simplă: găteşti nişte legume oricare ar fi ele, baţi nişte ouă, pui lapte şi făină, le amesteci, mai adaugi nişte brânză, coci la cuptor şi gata. Poftă bună!

 • De ce e bine să mâncăm migdale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să mâncăm migdale

  Migdalele nu s-au bucurat mereu de o imagine pozitivă, în special pentru că oamenii s-au speriat de conţinutul mare de grăsimi din ele. Însă, după cum ştim acum, nu toate grăsimile sunt rele, cele mononesaturate fiind chiar bune pentru sănătate. Se pare că migdalele şi-au obţinut, în sfârşit, locul fruntaş printre nucile sănătoase.

 • Ce mâncăm când suntem la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mâncăm când suntem la serviciu

  Dacă ai început să citeşti acest articol în faţa biroului, cu un sandviş într-o mână şi cu cealaltă mână pe tastatură, atunci te numeri printre cei care nu au parte de o pauză de masă în adevăratul sens al cuvântului. Un obicei care se transformă în stil de viaţă pentru tot mai mulţi angajaţi.

 • Alimentele verzi te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele verzi te ajută să slăbeşti

  Vara se apropie cu paşi repezi, dar imaginea din oglindă este departe de a fi ceea ce-ţi doreşti să vezi? Anumite alimente te pot ajuta să ajungi la greutatea dorită, fără să te înfometezi.

 • 60 de secunde pe
zi: de atât ai nevoie ca să fii mai sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  60 de secunde pe zi: de atât ai nevoie ca să fii mai sănătos

  Mulţi dintre noi nu iau sănătatea în serios decât atunci când starea lor se agravează atât de mult, încât sunt nevoiţi să meargă la doctor. Este mult mai uşor să previi decât să vindeci, mai ales când ai tot timpul din lume la dispoziţie şi poţi face paşi mici pentru o viaţă mai sănătoasă. Există câteva trucuri care nu-ţi răpesc mai mult de un minut în fiecare zi.

 • Vrancea: „Cornul şi laptele”, în strachina pisicii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrancea: „Cornul şi laptele”, în strachina pisicii

  Gustarea oferită gratuit la şcoală este detestată de majoritatea elevilor din Focşani. Singurele şcoli în care programul încă se mai bucură de succes sunt cele din mediul rural, unde nu puţini sunt elevii care se confruntă cu o situaţie financiară precară.

 • Sărbătoare culinară cu brânză şi cârnaţi la Piatra Neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbătoare culinară cu brânză şi cârnaţi la Piatra Neamţ

  În acest sfârşit de săptămână este organizat ultimul târg cu produse tradiţionale din acest an.  Zeci de producători din judeţele Vaslui, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Suceava, Harghita şi Neamţ participă la cea de-a treia ediţie a târgului, care se va desfăşura în Piaţa Centrală.

Modifică Setările