Stiri despre enduro

  81 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Enduro –Maniaco-Depresiv, la Voineasa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enduro –Maniaco-Depresiv, la Voineasa

  Clubul Sportiv Free Bike Team din Râmnicu Vâlcea organizează în aceste zile cea de-a doua etapă a competiţiei sportive Enduro- Maniaco- Depresiv. Întrecerea se desfăşoară sub tutela Federaţiei Române de Motociclism, la Voineasa.

 • Campionatul Mondial de Enduro revine la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campionatul Mondial de Enduro revine la Buzău

  Organizatorii MAXXIS FIM Enduro World Championship revin la Buzău pentru cea de-a cincea etapă a acestui sezon competiţional. În afară de România, în acest an vor mai găzdui etape ale campionatului mondial de enduro Chile, Argentina, Spania, Portugalia, Grecia şi Franţa.

 • VIDEO Graham Jarvis s-a impus pentru a treia oară Red Bull Romaniacs
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Graham Jarvis s-a impus pentru a treia oară Red Bull Romaniacs

  Britanicul Graham Jarvis a câştigat pentru a treia oară raliul de hard enduro Red Bull Romaniacs, el egalându-l astfel la titluri pe francezul Cyril Despres, iar peste 3. 000 de spectatori au asistat, duminică, la finish-ul raliului, în Sibiu.

 • VIDEO Motociclist rănit grav la Padina, după ce a intrat într-un copac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Motociclist rănit grav la Padina, după ce a intrat într-un copac

  în urma unei solicitări telefonice efectuată de către un cetăţean prin SNUAU „112”, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Peştera a intervenit în zona Padina (în apropierea traseului Padina - Mioriţa) pentru salvarea unei persoane, care în timp ce se deplasa cu motocicleta pe DJ 714, a părăsit drumul şi a intrat în coliziune cu un copac, rezultând accidentarea gravă a persoanei.

 • Întrecere cu motoare în munţii Neamţului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrecere cu motoare în munţii Neamţului

  Motocicliştii pasionaţi de curse pe trasee accidentate sunt aşteptaţi la primul concurs de hard enduro din Piatra Neamţ. Întrecerea are loc sâmbătă şi duminică pe traseele montane amenajate de o parte şi de cealaltă a râului Bistriţa.

 • Teo Calagiu - Stăpâneşte dealurile pe două roţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teo Calagiu - Stăpâneşte dealurile pe două roţi

  Iubeşte aventura, îi place să simtă adrenalina şi i se pare spectaculos să cauţi calea potrivită de ieşire din munţi, atunci când te rătăceşti. A început cu “motoarele” de viteză dar a descoperit că cele de enduro îi completează pasiunea cel mai bine. Astăzi deţine un KTM de aproape 10.000 euro.

 • FOTO Campionatul Mondial de Enduro: Noapte de distracţie, cu femei frumoase şi plimbări cu unica discotecă mobilă din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Campionatul Mondial de Enduro: Noapte de distracţie, cu femei frumoase şi plimbări cu unica discotecă mobilă din România

  O parte dintre motocicliştii sosiţi de peste hotare pentru etapa de campionat mondial găzduită de Buzău au avut parte azi noapte de o distracţie pe care nu o vor uita în curând. Organizatorii le-au pregătit un concurs de miss, călătorii cu unicul Showbus din România şi un chef cu muzică românească, în Tess Summer Pub.

 • VIDEO Comunitatea bikerilor sare în ajutorul enduriştilor, în promovarea primului Grand Prix organizat în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Comunitatea bikerilor sare în ajutorul enduriştilor, în promovarea primului Grand Prix organizat în România

  Campionatul Mondial de Enduro trezeşte Buzăul la viaţă. Centrul oraşului a devenit o uriaşă expoziţie în aer liber de motociclete, campioni şi fete frumoase. Comunitatea bikerilor din oraş s-a raliat şi ea marelui eveniment, oferindu-se să promoveze Grand Prix-ul României prin intermediul unor pliante distribuite pietonilor şi şoferilor.

 • Buzău: Ultimele pregătiri pentru Campionatul Mondial de Enduro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Ultimele pregătiri pentru Campionatul Mondial de Enduro

  Clubul Extreme Adventure în parteneriat cu asociaţia „Monteoru Renaissance", care va asigura un program special pentru turiştii străini, pregăteşte ultimele detalii pentru cea de-a noua etapă a Campionatului Mondial de Enduro.

 • Bacău: Adrenalină pe două roți la Campionatul de Enduro de la Comănești
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Adrenalină pe două roți la Campionatul de Enduro de la Comănești

  Băcăuanii pasionați de motoare au ocazia în acest week-end să ia parte la un adevărat spectacol. Peste 130 de participanți din 17 țări din Europa s-au înscris în competiție și sunt gata să exploreze traseul de 65 de kilometri presărat cu nenumărate obstacole.

 • FOTOGALERIE: Show moto pe Dealurile Ghelariului, la Enduro Panorama 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE: Show moto pe Dealurile Ghelariului, la Enduro Panorama 2011

  Peste 100 de piloţi de KTM-uri s-au aliniat la startul spectaculoasei competiţii organizată în Ţinutul Pădurenilor. În prologul etapei, care a avut loc aseară, în zona fostei cariere miniere din Ghelari, concurenţii au avut de trecut peste obstacolele unui traseu dificil. Vezi imagini de la concurs.

 • DISTRACŢIE DE WEEKEND: Adrenalină pe KTM-uri în Ţinutul Pădurenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DISTRACŢIE DE WEEKEND: Adrenalină pe KTM-uri în Ţinutul Pădurenilor

  Peste 100 de motociclişti vor concura în acest sfârşit de săptămână la Enduro Panorama. Hunedorenii sunt invitaţi în weekend să vadă pe viu acrobaţiile piloţilor de ktm-uri care se vor întrece pe traseele grele ale Ţinutului Pădurenilor.

 • Motocicliştii din toată ţara îşi dau întâlnire la Sărata Monteoru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motocicliştii din toată ţara îşi dau întâlnire la Sărata Monteoru

  În acest week-end, în staţiunea Sărata Monteoru, se va desfăşura cupa EVW Enduro Monteoru 2011. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv XM Raid, se va desfăşura pe parcursul a două zile şi va cuprinde patru clase de concurs: Veterani, Profesioniști, Hobby şi Fete.

 • Andrei Oprea: „Când urc pe bicicletă, mă rup de realitate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Oprea: „Când urc pe bicicletă, mă rup de realitate“

  Obstacole, biciclete, concurenţi talentaţi şi adrenalină la nivel maxim. Acestea sunt ingredientele uneia dintre cele mai dificile ramuri ale ciclismului: Trial Bike. Fost vicecampion la trial în 2007, Andrei s-a apucat recent de motocross, fiind specializat pe enduro.

 • PORTRET Sorin Mureşanu, arădeanul pasionat de sporturi extreme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Sorin Mureşanu, arădeanul pasionat de sporturi extreme

  Iubeşte motocicletele de când era de-o şchioapă. Încă de atunci visa să ajungă un mare biker şi să participe la demonstraţii. Sorin recunoaşte că anturajul l-a determinat cel mai mult să se concentreze asupra motoarelor

Modifică Setările