Stiri despre daimler

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ANALIZĂ: unde ne refugiem din calea uraganului financiar, în cazul Grexit-ului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ: unde ne refugiem din calea uraganului financiar, în cazul Grexit-ului?

  Indiferent cum şi cât de repede vom vedea finalul „furtunii greceşti” – însemnând intrarea oficială şi efectivă în incapacitate de plată şi ieşirea din zona euro –, acest moment ar fi, totodată, începutul „uraganului elen”. Acest fenomen ar fi similar cu prăbușirea burselor şi explozia pieţelor de mărfuri sau degringolada pieţelor valutare şi a celor interbancare, şi un posibil domino al falimentelor printre stat

 • BMW, Porsche, VW şi Daimler caută ingineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BMW, Porsche, VW şi Daimler caută ingineri

  Companiile BMW şi Porsche prognozează vânzări record pentru acest an. Ambele firme caută să angajeze oameni calificaţi pentru a face faţă cererii.

 • Cum au demarat acţiunile Daimler la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au demarat acţiunile Daimler la Bucureşti

  Interesul scăzut al investitorilor pentru piaţa de capital a fost resimţit şi de titlurile Daimler aduse în urmă cu două săptămâni la BVB. Puţin peste 1.000 de titluri ale producătorului de automobile Mercedes, în valoare de aproape 55.000 de euro, au fost tranzacţionate în primele nouă şedinţe.

 • Daimler, chemat să plătească pentru complicitate la apartheid - FP la CM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daimler, chemat să plătească pentru complicitate la apartheid - FP la CM

  Un grup de activişti pentru despăgubirea victimelor apartheidului încearcă să profite de Cupa Mondială pentru a aduce în atenţia lumii responsabilitatea companiei germane, care a furnizat Africii de Sud vehicule folosite în oprimarea activiştilor anti-apartheid.

 • Comentariul săptămânii:Axa Paris-Stuttgart-Tokyo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comentariul săptămânii:Axa Paris-Stuttgart-Tokyo

  O nouă alianţă strategică s-a format acolo unde puţini s-ar fi aşteptat. Francezii cu nemţii avându-i şi pe japonezi alături vor lucra împreună la multe proiecte. Aşa promit, dar oare va funcţiona această nouă alianţă?

 • Dacia s-a înfrăţit cu Mercedes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia s-a înfrăţit cu Mercedes

  Francezii şi japonezii de la Renault-Nissan şi-au dat mâna cu nemţii de la Mercedes, pentru a crea unul dintre cele mai puternice parteneriate din piaţa auto. Cele trei companii au urmat exemplul Fiat, care s-a unit cu Chrysler, dar au avut ca exemplu şi înţelegerea, parafată anul trecut, între Volkswagen şi Suzuki.

 • România, pe lista șpăgilor Daimler
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, pe lista șpăgilor Daimler

  Constructorul auto german este acuzat în SUA că a mituit oficialităţi din 22 de state, inclusiv România, în perioada 1998–2008. Daimler a deschis conturi secrete la bănci americane pentru plăţi către terţe persoane, care transferau banii oficialilor din ţările în care se negociau contracte de achiziţii.

 • Nissan vrea în acordul cu Daimler
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nissan vrea în acordul cu Daimler

  Constructorul auto japonez Nissan, aflat deja într-o alianţă cu Renault, vrea să participe la un eventual acord de cooperare între grupul francez şi cel german Daimler, care ar putea fi anunţat în aprilie.

 • Daimler, marca nouă împreună cu chinezii de la BYD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daimler, marca nouă împreună cu chinezii de la BYD

  Oficialii Daimler au anuntat ieri, la lansarea de la Salonul Auto de la Geneva a conceptului Mercedes F800 hibrid ca au semnat un partneeriat de alianta cu producatorul chinez BYD, in urma caruia se va naste o masina 100% electrica, sub o marca noua. Masina ar urma sa fie produsa in China.

 • Germanii de la Daimler se extind la Cugir
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Germanii de la Daimler se extind la Cugir

  Firma Daimler AG va transfera din Germania la Cugir două linii de producţie pentru fabricarea de roţi dinţate şi cutii de viteză la societatea Star Transmission. Liniile relocate în România funcţionează la Berlin şi Stuttgart.

Modifică Setările