Stiri despre comentator

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cristian Ţopescu - In memoriam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Ţopescu - In memoriam

  A mai plecat dintre noi un Om adevărat, adică o personalitate exemplară. Prin comentariile dânsului, noi aflam mereu că şi sportul este o artă, respectiv aflam diferenţele dintre această artă şi formele ei mai mult sau mai puţin degradate, pseudo-artistice (ciorovăiala, ciondăneala, ruperea oaselor).

 • Cartea unui
comentator premium
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea unui comentator premium

  Emil Hurezeanu şi-a câştigat statutul de comentator premium al vieţii politice româneşti la microfonul Europei Libere în limba română.

 • Dragul meu forumist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragul meu forumist

  Vreau-nu vreau, eşti partenerul meu. Nu pot să nu te iau în serios. Vei înţelege însă că n-ar fi rezonabil să crezi că trebuie (şi sunt în stare) să răspund prompt sutelor de comentarii cu care mă onorezi de-atîta vreme. Ar însemna să nu fac decît asta cît e ziulica de mare; or, fie că mă crezi sau nu, am (încă) şi (multe) alte treburi.

 • Dictatura falşilor comentatori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dictatura falşilor comentatori

  În urmă cu vreo lună-două, la subsolul unuia din articolele subsemnatului, un ins oarecare a postat un comentariu nervos, sub un nume, în formă de frază, extras din pornografia de cea mai joasă speţă. Pentru că ruşinea mă împiedică, dar şi respectul faţă de cititor, nu îi pot reda ”numele” în întregime, aşa că îl voi prescurta: ”S...g p...a şi f... în c..r”.

 • Viaţa dublă a „postacilor“ români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa dublă a „postacilor“ români

  De când presa online a luat avânt, a înflorit alături de ea o tagmă nouă: comentatorii anonimi, vigilenţi la orice oră, gata de atac la persoană, şi nu la subiect.

 • Dacă pe Arca lui Noe ar rămâne un scriitor/blogger şi un cititor/comentator. Critic şi clinic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă pe Arca lui Noe ar rămâne un scriitor/blogger şi un cititor/comentator. Critic şi clinic

  Dacă pe Arca lui Noe ar rămâne un scriitor  şi un cititor, cei doi n-ar trebui să aibă nevoie de încă unul asemenea lor pentru supravieţuire. Se poate, dacă între scriitor şi cititor se păstrează justa măsură. În rest, toată stima celor ce nu s-au regăsit în portretul cititorilor care fiind trişti, i-au întristat şi pe cei  care nu meritau, dar şi celor care scriind curat, nu şi-au arătat decât propria tristeţe.

 • Phil Vickery va comenta meciul România – Anglia pentru ITV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Phil Vickery va comenta meciul România – Anglia pentru ITV

  Campion mondial în 2003, Phil Vickery recunoaște că e un tip norocos. El a prins o slujbă cât se poate de frumoasă: va comenta Cupa Mondială la rugby pentru televiziunea britanică ITV, inclusiv meciul România – Anglia, din 24 septembrie.

 • Controverse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controverse

  Nu mai avem fotbal de mult, ci doar o bălăcăreală împănată cu miştouri, care ţine loc de show vândut la suprapreţ. Fiecare rundă a Ligii I, şi aşa sărăcită de faze curate în care ar putea fâsâi pasiunea şi dorinţa, e siluită de arbitraje.

 • VIDEO: Un baschetbalist a căzut peste masa comentatorilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Un baschetbalist a căzut peste masa comentatorilor!

  Uneori, prinşi de desfăşurarea fazei, jucătorii uită unde sunt marginile terenului şi chiar nu mai au cum să se oprească din alergare. Aşa a păţit şi un tânăr baschetbalist american, în timpul campionatului universitar nord-american, NCAA.

Modifică Setările