David Popovici, descris superb: Ce a spus comentatorul de limba engleză în timpul cursei sale VIDEO

0
Publicat:

David Popovici și-a câștigat deja locul în clubul select al sportivilor români de talie mondială. Vorbim despre cei care au fost și rămân niște figuri emblematice: Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Simona Halep sau Cristina Neagu.

David Popovici, pur și simplu, fenomenal. FOTO: Arhiva Adevărul
David Popovici, pur și simplu, fenomenal. FOTO: Arhiva Adevărul

Fascinant e că, în cazul lui David, acesta a pătruns în elită foarte devreme, la doar 17 ani. Iar prestațiile sale sunt savurate de toată lumea, de câte ori intră în apă și, pur și simplu, își spulberă rivalii. Așa s-a întâmplat și în noaptea de miercuri spre joi, în finala probei de 200 de metri liber, la Mondialele de juniori, de la Lima (Peru).

Aici, David a luat aurul și a și stabilit recordul competiției, cu timpul de 1:46.18. Prin comparație, ungurul Daniel Meszaros, locul 2, a parcurs distanța în 1.48.98. Așadar, diferența de timp, între primele două locuri, a fost uriașă!

Entuziasmat de cursa electrizantă făcută de Popovici, comentatorul de limbă engleză a vorbit la superlativ despre înotătorul român: „Popovici a făcut ce voia să facă, în stilul său. E cel mai bun înotător român pe care l-am văzut vreodată și, probabil, va fi unul dintre cei mai buni înotători din toate timpurile, indiferent de probă. Să nu uitați: e încă foarte tânăr! Va împlini 18 ani pe 15 septembrie. Deci, mai are două săptămâni ca puști de 17 ani și tocmai a mai câștigat o cursă, la o mare diferență de rivalii săi. Vă spun sigur că Popovici mai are multe curse de făcut. A câștigat acum finala de 200 de metri liber, așa cum ne așteptam“.

VEZI COMENTARIUL FĂCUT DESPRE DAVID POPOVICI

Pentru David Popovici urmează o ultima probă, la Mondialele de juniori, la Lima (Peru). Vorbim despre cea de 100 de metri liber, în care deține deja recordul mondial. La seniori! Iată programul lui Popovici în această probă:

*Calificări – sâmbătă, ora 17.30

*Semifinale – noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 02.25

*Finală – noaptea de duminică spre luni, ora 02.02

*Orele trecute în program sunt ale României.

*Cursele lui David vor fi pe voyo.ro

David Popovici, o vară de vis

Mondialele de la Budapesta

*Aur la 100 de metri liber

*Aur la 200 de metri liber

Europenele de juniori de la Otopeni

*Aur la 50 de metri liber

*Aur la 100 de metri liber

*Aur la 200 de metri liber

*Aur la ştafetă 4x100 de metri liber masculin

*Argint la ştafetă 4x100 de metri mixt

Europenele de seniori de la Roma

*Aur la 100 de metri liber

*Aur la 200 de metri liber

Mondialele de juniori de la Lima

*Aur la ştafetă 4x100 de metri liber masculin

*Aur la 200 de metri liber

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite