Stiri despre chelner

  38 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Unde se mai dă bacşiş în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde se mai dă bacşiş în România

  Aţi ieşit vreodată cu o fată la o prăjitură şi un suc şi nu aţi ştiut cât să lăsaţi „în plus“ la nota de plată? Iată un sumar îndreptar al „micilor atenţii“ de fiecare zi.

 • Chelnerul lovit de Mutu i-a cerut acestuia 10.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chelnerul lovit de Mutu i-a cerut acestuia 10.000 de euro

  Avocatul chelnerului Berat Recaj, Luca Spaziani, a declarat, miercuri, că i-a cerut atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care l-a lovit pe clientul său, suma de 10.000 de euro în schimbul retragerii plangerii, informează violanews.com.

 • Chelnerul bătut de Mutu a adus nota de plată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chelnerul bătut de Mutu a adus nota de plată

  Avocatul ospătarului desfigurat de atacantul Fiorentinei susţine că fotbalistului român nu i-au fost aduse injurii rasiste. Lui Mutu i se vor cere daune materiale şi să-şi prezinte scuze public. Luca Spaziani, avocatul kosovarului Berat Racaj, ospătarul agresat de Adrian Mutu, a declarat că fotbalistul român nu a fost făcut „ţigan“.

 • Mutu: „Chelnerul m-a ameninţat cu moartea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutu: „Chelnerul m-a ameninţat cu moartea“

  Atacantul Fiorentinei şi-a prezentat ieri, prin intermediul         avocatului personal, varianta legată de incidentul cu ospătarul kosovar. Berat Racaj a depus plângere împotriva jucătorului român, care riscă acum închisoarea de la trei luni la trei ani, conform Codului Penal din Italia.

 • Războiul românilor cu ospătarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul românilor cu ospătarii

  Chiar dacă li s-a dus vestea că nu ştiu meserie şi nici nu îşi dau silinţa să înveţe, cei mai mulţi chelneri români continuă să-şi trateze clienţii ca pe nişte musafiri nedoriţi. Aşteptarea ospătarului este principala grijă a clientului într-un restaurant românesc. Vina este împărţită între chelnerul neinstruit, patronul dezinteresat şi clientul care lasă bacşiş.

Modifică Setările