Stiri despre bunastare

  35 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Creştinismul şi bunăstarea lumii noastre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creştinismul şi bunăstarea lumii noastre

  Care istoric va documenta vreodată sufletele salvate de creştinism de-a lungul epocilor de barbarie şi beznă spirituală? Ne pot spune oare nişte sociologi pozitivişti câţi tâlhari, criminali, alcoolici apucaţi, delicvenţi recidivişti, mitocani marinaţi în vulgaritate, mincinoşi, desfrânaţi, carierişti, justiţiari sau regi ai mândriei de catifea au fost transformaţi, îmblânziţi, umanizaţi şi poate chiar îndumnezeiţi de Iisus?

 • #wageledgrowth.
Creşterea care nu sărăceşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  #wageledgrowth. Creşterea care nu sărăceşte

  Până la urmă ceea ce rămâne dintr-o guvernare - din orice guvernare - nu sunt nici bătăliile politice, nici glumiţele, nici gafele şi nici dezbaterile ideologice fără argumente. Ceea ce rămâne este plusul de bunăstare, creşterea sau nu a satisfacţiei cu viaţa. Restul nu face parte din realitate. Pentru românul obişnuit cred că celelalte aspecte sunt ficţiune.

 • Pentru oameni, mai putin pentru cifre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pentru oameni, mai putin pentru cifre

  Eficacitatea politicilor publice poate fi analizata relevant doar prin analiza indicatorilor legati de nivelul de trai. Performanţa unei guvernari nu se vede in mod exclusiv în tintele economice atinse, asa cum ar crede economistii - deficit bugetar in PIB de x%, datoria publică nu trebuie sa depăseasca x%... Nu.

 • Ce-i
lipseşte României, azi ?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce-i lipseşte României, azi ?!

  Obişnuim să acordăm atenţie abundenţei! Codrul, răul, ramul...Înghesuiala de pe stadioane, la fotbal sau la mitinguri electorale, noutăţi din viaţa mondenă, căderi de la balcon... La o privire mai atentă, am putea observa şi absenţa...

 • România ocupă penultimul loc în Uniunea Europeană în funcţie de bunăstarea populaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România ocupă penultimul loc în Uniunea Europeană în funcţie de bunăstarea populaţiei

  România se află pe penultimul loc în Uniunea Europeană (UE) în privinţa consumului individual efectiv, care măsoară bunăstarea populaţiei, şi a PIB-ului pe cap de locuitor, cele mai ridicate valori fiind înregistrate în Luxembourg, iar cele mai scăzute în Bulgaria, potrivit datelor aferente anului 2014 publicate marţi de Eurostat.

 • Ţările cu cel mai mare progres al bunăstării: unde se plasează România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţările cu cel mai mare progres al bunăstării: unde se plasează România

  Cum a evoluat nivelul de trai al românilor în ultimii ani? Boston Consulting Group a realizat un studiu care arată cum a evoluat bunăstarea cetăţenilor din 149 de state din întreaga lume, pe baza a 43 de indicatori, printre care evoluţia PIB-ului, sănătate, educaţie sau infrastructură, în perioada 2006-2013.

 • Ce înseamnă când visezi copil mic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce înseamnă când visezi copil mic

  Interpretarea viselor în care sunt şi copii diferă de la caz la caz, în funcţie de modul cum are loc reprezentarea acestora în mintea celui care doarme. Ce înseamnă când visezi copil mic?

 • Propaganda prin „creştere statistică”, recesiunea tehnică pe bune şi nevoia reală de scădere a CAS şi TVA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Propaganda prin „creştere statistică”, recesiunea tehnică pe bune şi nevoia reală de scădere a CAS şi TVA

  Economia reală are nevoie de stimulare şi nu de tactici electorale. Reducerea CAS trebuie urmată de reducerea TVA. Anunţul de astăzi al INS privind creşterea economică (1,2% trim 2 2013 la trim 2 2014) reprezintă începutul dezumflării bulei manipulatorii a „creşterii statistice” şi confirmarea unui moment de recesiune tehnică în guvernarea Ponta.

 • Cele 5 semne că eşti sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele 5 semne că eşti sănătos

  „Bunăstare de ordin fizic, mental şi social“, aşa defineşte Organizaţia Mondială a Sănătăţii sănătatea. Nu înseamnă numai lipsa unei afecţiuni sau infirmităţi, spun specialiştii.

 • Zece lucruri pe
care oamenii fericiţi nu le fac niciodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece lucruri pe care oamenii fericiţi nu le fac niciodată

  Căutarea fericirii este un drept pe care fiecare persoană îl are, dorinţa momentelor de împlinire şi bunăstare fiind inerente tuturor, o diferenţă majoră fiind modul în care ne manifestăm această dorinţa.

 • Bunăstarea - la timpul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunăstarea - la timpul viitor

  Ca mai tot omul, după o zi de muncă, alegi să utilizezi telecomanda. Altă dată un vis frumos, schimbatul canalelor e azi o realitate. Este moda „nişelor”, adică a posturilor specializate, adică filme, ştiri, documentare, reality show-uri, muzică, reclame, modă etc. Este un motiv pentru care televiziunile cu un concept general continuă să se bată pe primele locuri la rating.

 • 12 semne care prevestesc criza vârstei de 30 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  12 semne care prevestesc criza vârstei de 30 de ani

  Vârsta de 30 de ani este o piatră de hotar în viaţa oricărei femei, precum şi o sursă de anxietate considerabilă. Tranziţia de la perioada tinereţii la o vârstă adultă poate declanşa o criză existenţială chiar şi printre cele mai încrezătoare femei. Unele descriu această tranziţie ca pe un sfârşit al „zilelor de glorie”, în timp ce altele vorbesc despre visele din copilărie care nu s-au împlinit.

Modifică Setările