Stiri despre antrenamente

  197 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Presimţirile dramei aviatice de la Tuzla
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presimţirile dramei aviatice de la Tuzla

  Văduva lui Claudiu Cişmaşu spune că soţul i-a cerut înainte de prăbuşirea avionului să aibă grijă de copii, simţind că i se va întâmpla ceva. La o lună de la catastrofa aviatică de la Tuzla, familiile celor 12 militari morţi aşteaptă încă explicaţii pentru accidentul în care au pierit cei dragi.

 • „Toţi vor să ne bată!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Toţi vor să ne bată!“

  Cristi Chivu anticipează un sezon foarte greu pentru Inter şi recunoaşte că, deocamdată, nu s-a obişnuit cu stilul de lucru al spaniolului Rafa Benitez. Chivu a vorbit pe site-ul oficial al lui Inter despre situaţia de la echipa sa şi despre ce crede el că se va întâmpla în continuare la echipa italiană.

 • Adrian Sutil a făcut senzaţie la Hockenheim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adrian Sutil a făcut senzaţie la Hockenheim

  Component al echipei Force India, una fără mari posibilităţi financiare dintre cele care participă la CM de Formula 1, Adrian Sutil a avut o evoluţie bună în primele două sesiuni de antrenamente libere desfăşurate la Hockenheim.

 • Iaşi: Fotbaliştii de la Poli se întorc la antrenamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Fotbaliştii de la Poli se întorc la antrenamente

  Reunirea lotului echipei din Copou este programată luni dimineaţă, pentru ora 10.00. De la stadion va absenta noul antrenor al lui Poli. Ionuţ Popa va reveni la Iaşi să semneze un contract cu alb-albaştri la finalul acestei săptămâni. Până atunci, fotbaliştii se vor pregăti cu secunzii Narcis Ciocârlan şi Ioan Câmpeanu.

 • Piţurcă, de azi la antrenamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piţurcă, de azi la antrenamente

  Întrucât Gigi Becali a făcut rost de bani, fostul selecţioner şi-a dat acordul să semneze un contract cu gruparea din Ghencea. După Dorel Stoica şi Iordan Todorov, Victor Piţurcă a mai rezolvat aseară încă două transferuri: Răzvan Stanca şi Alex Păcurar.

 • Avioanele de luptă israeliene s-ar putea antrena în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avioanele de luptă israeliene s-ar putea antrena în România

  Israelul şi-ar putea muta antrenamentele forţelor aeriene în România, statul român urmând să înlocuiască Turcia, care, din cauza relaţiilor tensionate existente în prezent între cele două ţări, a refuzat accesul forţelor aeriene israeliene în spaţiul aerian turc, scrie Jerusalem Post.

 • Antrenamente pentru tăria de caracter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antrenamente pentru tăria de caracter

  Răsfăţaţi, timizi sau orgolioși, copiii pot fi antrenaţi prin cursuri de dezvoltare personală. Cei mici învaţă să socializeze, să fie respectuoşi şi deschişi în cadrul unor cursuri speciale cu așa-numiţi „antrenori ai minţii“.

 • Americani în poligonul de la Babadag
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Americani în poligonul de la Babadag

  Militarii români şi cei din Statele Unite ale Americii iau parte la antrenamente comune, în cadrul exerciţiului „Black Sea Rotational Force 10“.

 • Formula 1: Mercedes la putere în China
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Formula 1: Mercedes la putere în China

  Monoposturile echipate cu motoare Mercedes au dominat primele două sesiuni de antrenamente, care preced Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Pe circuitul de la Shanghai, atât cei de la McLaren, victorioşi în ambele manşe, cât şi cei de la Mercedes GP sau Force India, au impus un ritm care nu a putut fi egalat de celelalte echipe.

 • PORTRET / Orădeanul Piheni Norbert face taekwondo de performanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET / Orădeanul Piheni Norbert face taekwondo de performanţă

  Norbert a obţinut o mulţime de rezultate remarcabile la competiţii naţionale şi internaţionale. Pentru el, taekwondo este deja un mod de viaţă. Norbert a ajuns în sala de taekwondo în urmă cu doar doi ani şi deja a obţinut rezultate foarte bune la concursurile la care a participat.

 • Târgu-Jiu: Pandurii au revenit la pregătirea prin nămeţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Pandurii au revenit la pregătirea prin nămeţi

  Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu au revenit de  azi la pregătire pentru a-şi relua antrenamente în vederea  meciului cu Astra din prima etapă a returului. Aceştia au găsit toate terenurile sub zăpadă şi temperaturi negative, azi continuând să ningă la Târgu Jiu.

Modifică Setările