Stiri despre analgezic

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum scăpăm de durere
în hernia de disc? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de durere în hernia de disc? Aflăm la Adevărul Live

  Durerile puternice de spate ne pot ţintui la pat chiar şi două-trei zile. Dar o astfel de imobilizare nu rămâne fără consecinţe: masa musculară se „topeşte“ extrem de rapid şi astfel se intră într-un cerc vicios. Dr. Ovidiu Palea, specialist în terapia durerii, ne învaţă cum să gestionăm corect durerile de spate.

 • Ce nu ştiai despre uleiul de ricin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu ştiai despre uleiul de ricin

  Pe lângă efectul puternic laxativ pe care toată lumea îl cunoaşte, uleiul de ricin este benefic şi în alte probleme de sănătate.

 • Orgasmul, cel mai bun analgezic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orgasmul, cel mai bun analgezic

  E ceva ce stă între tine şi o lume plină de lucruri productive: un orgasm! Dacă mulţi dintre oameni văd sexul ca pe activitate recreativă, lasă-ne să-ţi deschidem o portiţă, pe care, poate, n-ai fi avut curaj să priveşti. Orgasmul ca o necesitate zilnică.

 • Permis şi interzis în boala hemoroidală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Permis şi interzis în boala hemoroidală

  Întâlnită cel mai adesea la femeile însărcinate şi la bărbaţi, boala hemoroidală afectează o mare parte din populaţie. Netratată corespunzător se poate agrava, de aceea este bine să ştii ce măsuri sunt indicate şi care nu.

 • Alimente indicate când te doare capul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente indicate când te doare capul

  Orice durere este un disconfort atât la nivel mental cât şi fizic, mai ales celebrele migrene. Dacă ai şi tu această problemă, apelează cu încredere la remediile naturale!

 • Ce trebuie să ştii despre analgezice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre analgezice

  În cazul unei dureri intense, care ne împiedică să ne efectuăm treburile zilnice, administrarea unui calmant pare un gest firesc. În alegerea medicamentului potrivit, trebuie să se ţină seama de severitatea şi de tipul durerii.

 • Ce beneficii au seminţele de mac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce beneficii au seminţele de mac

  Minusculele seminţe negre sau cenuşii au valori atât nutriţionale, cât şi medicinale. Sunt sursă de fibre, ajută la reducerea nivelului colesterolului „rău“ şi au acţiune analgezică.

 • Insolaţia, afecţiunea de sezon estival care poate fi letală - explicaţia medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insolaţia, afecţiunea de sezon estival care poate fi letală - explicaţia medicilor

  A venit vara şi canicula bate la uşă, iar una dintre afecţiunile cauzate de căldura excesivă, ce poate avea urmări foarte grave, chiar letale, este insolaţia. Aceasta se instalează atunci când organismul uman nu-şi mai poate regla eficient temperatura, ducând rapid la starea de rău, leşin, inclusiv comă, în cazurile cele mai grave.

 • De ce plângem? Ce se întâmplă în corpul nostru când lăcrimăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce plângem? Ce se întâmplă în corpul nostru când lăcrimăm

  Plânsul face parte din pachetul emoţional uman, fie că ne place sau nu. Femeile au o relaţie mai apropiată cu acesta, cu un număr aproximativ de 50 de episoade de plâns pe an, comporativ cu bărbaţii care plâng în medie de 10 ori. Dar ce se întâmplă, de fapt, în corpul nostru: de ce plângem şi când suntem trişti, şi cum suntem fericiţi?

 • Veninul de albine este antiinflamator şi analgezic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Veninul de albine este antiinflamator şi analgezic

  Produsele stupului, mierea, lăptişorul de matcă, ceara, propolisul, sunt recunoscute pentru beneficiile lor terapeutice. Mai puţin cunoscute sunt calităţile veninului de albine, un medicament complex.

 • Ce nu ştiai despre ciocolată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu ştiai despre ciocolată

  Unul dintre beneficiile consumului de ciocolată cu siguranţă îl ştii deja: te binedispune. Desertul tău preferat mai are însă o sumedenie de calităţi, cu condiţia să te limitezi la câteva pătrăţele.

Modifică Setările