Victor Viorel, eu nu sper să crăpi. Eu sper să faci puşcărie până crăpi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Da, asta sper eu, Victor Viorel. Sper să fii sănătos, în putere, mândru, aşa cum îţi place ţie să fii, să trăieşti 100 de ani, uite, chiar 200, şi să faci puşcărie până crăpi. Să ieşi de acolo când o să spun eu. Dar promit că eu o să crăp înaintea ta, aşa că n-o să spun niciodată.

O să te las să crăpi acolo, după gratii, şi sper să fie lângă tine toata Mafia ta care a ucis deja ţara asta. Sper să fiţi toţi la puşcărie, să trăiţi toţi măcar 100 de ani şi să crăpaţi împreună, la fel cum aţi furat, legaţi prin celule. Da, asta sper, Victor Viorel!

Mi-e scârbă că, dintr-o eroare a unui om, ai ajuns tu, un individ putred pe interior, măcinat de corupţie, un politruc comunistoid şcolit de tătuca Iliescu, un nimeni paraşutat de o grupare mafiotă până la vârful acestei ţări, să fii, deodată, o victimă care ne ţine lecţii, pe Facebook, despre moralitate. „Sunt deja extrem de obişnuit (şi vaccinat) cu atacurile de toate felurile la adresa persoanei mele şi chiar a familiei. Începând cu anul 2005, în România s-a construit treptat, dar implacabil o spirală a agresivităţii şi urii pe care nu suntem în stare să o mai oprim. Ura generează ură şi intoleranţa generează intoleranţă“.

Măi, băiatule, tu ne vorbeşti nouă despre ură? Despre agresivitate? Despre intoleranţă? Tu? Un parvenit de ultimă speţă, un golănaş politic bun doar să ne furi, să ne minţi şi să ne faci de râs în toată lumea? Tu, un simbol al nesimţirii? Tu, ăla care ne-ai lăsat pe toţi în doliu? Tu, cel mai mândru dintre români, ăla care ne-ai făcut să ne urâm până şi ţara în care ne-am născut? Tu, cel care ai scos toată ura din noi, de am ieşit cu lacrimi, cu disperare, cu durere în stradă, după tragedia - deşi cuvântul ăsta e atât de mic - numită Colectiv? Tu ne vorbeşti nouă despre „spirala agresivităţii“? Tu, ăla care, la un an după ce 64 de oameni au murit, iar sute în jurul lor nu îşi vor mai reveni niciodată din coşmarul acelor flăcări, făceai glume de nesimţit pe Facebook? Tu, cel care ne spui că „Cioloş e premierul nostru emanat din flăcările de la Colectiv“?. Tu, Victor Viorel, ne vorbeşti nouă despre ură? Despre „spirala agresivităţii“?

Cum îndrăzneşti tu, măi, penalule, să ne vorbeşti nouă despre intoleranţă? V-am tolerat pe tine şi pe toată Mafia ta până am ajuns să nu mai ştim de noi. V-am tolerat, zeci de ani, toate hoţiile, toate nemerniciile, toate hăhăiturile, toate glumele de politruci rataţi, toate afacerile dubioase făcute cu bani furaţi de la noi. V-am tolerat prostia, v-am tolerat toţi analfabeţii pe care i-aţi împins în toate, dar în absolut toate birouaşele instituţiilor de stat. V-am tolerat toate slugile, toţi lipitorii de afişe, toate clanurile cu care aţi furat şi pe care le vedem, acum, plimbându-şi vuitoanele şi costumaşele Armani numai prin birouri de procurori, prin săli de judecată. V-am tolerat cum aţi pus în genunchi Justiţia. V-am tolerat toate minciunile, toate promisiunile pe care niciodată nu le-aţi respectat. V-am tolerat până şi faptul că vă bateţi joc de Dumnezeul nostru. V-am tolerat tot ce poate tolera, tot ce poate îndura o fiinţă umană, de am ajuns cu ţara asta în mormânt. 

Nu pot pricepe nicio clipă cum de un individ ca tine mai are tupeul să iasă în faţa noastră, în faţa poporului pe care l-a umilit, jefuit, minţit, lăsat într-o durere peste care nu va putea trece vreodată. Nu pot pricepe cum de nişte scursuri ca tine mai îndrăznesc să ne ceară votul, în loc să se ascundă, de ruşine, în nişte văgăune, să nu vă mai vedem până crăpaţi şi voi, până crăpăm şi noi. 

Mă uit la ţara asta pe care aţi nenorocit-o. Nimic nu mai e întreg. Nimic nu mai e sfânt. Ne-aţi ucis cu bună ştiinţă. Aţi smuls totul din rădăcini, aţi schilodit Sănătatea, de am ajuns să ne fie frică de moarte să mai punem piciorul în vreun spital. Aţi năucit Educaţia. Toate jigodiile comuniste ne-au făcut, zeci de ani, legi după care sunt şcoliţi copiii noştri. Ne-aţi ţinut poporul ăsta într-o sărăcie cruntă. Aţi lovit până la sânge în ţara asta exact prin lucrurile care o puteau ridica, prin lucrurile care o puteau face să gândească, să viseze, prin lucrurile care i-ar fi putut da curaj să meargă mai departe, să aleagă drumul cel bun.

Atât v-a dus capul, nemernicilor, să faceţi cu un popor, cu poporul nostru. Să îl îndobitociţi, să-l îmbolnăviţi, să îl aduceţi la o sărăcie îngrozitoare, special ca să îl puteţi manevra aşa cum aveţi chef. Pentru că ce om sărac, bolnav, lipsit de o educaţie corectă, dependent de o mizerie de ajutor social se mai poate gândi la lucruri mari, aşa cum e schimbarea în bine a ţării lui? Aţi capturat tot Sistemul prin interlopii voştri ridicaţi la rang de generali, de doctori. Toţi tâmpiţii, golanii, hoţii au ajuns să ne fie daţi drept exemple de moralitate, de profesionalism.

Da, sper ca tu, Victor Viorel, şi toată Mafia ta să faceţi puşcărie până crăpaţi! Să plătiţi, măcar aşa, pentru toţi morţii, pentru toţii viii, morţi şi ei oricum. Să plătiţi pentru o ţară care a crăpat deja din cauza ta. Din cauza voastră. 

P.S. Un angajat al Hotnews a postat, ieri, din greşeală, pe contul de Facebook al instituţiei de presă mesajul „sper să crăpi“, referindu-se la Victor Ponta. Hotnews şi-a cerut public scuze pentru eroarea produsă, un lucru normal. Omul, deşi şi-a cerut şi el scuze, explicând că a fost o greşeală (intenţia era să publice pe pagina sa personală acest mesaj, nu pe cea a Hotnews. Se poate întâmpla asta, atunci când administrezi şi un alt cont), a fost dat afară. N-am să comentez asta, deşi nu aş fi procedat aşa. Cred că, atunci când muncesc, oamenii pot face şi erori. Aş fi cerut scuze, asta da, dar n-aş fi dat afară un angajat care şi-a cerut iertare pentru eroarea sa, un om care nu a făcut cu intenţie ceea ce a făcut.

Dar nu asta voiam să vă spun, ci cum nişte gunoaie care îşi spun jurnalişti, nişte slugi plătite de Mafia roşie din ţara asta, de toţi prietenaşii de hoţii ai lui Ponta, s-au transformat, deodată, în nişte monumente de moralitate, în nişte deontologi absoluţi şi l-au călcat în picioare pe băiatul ăsta care a greşit. Unii, şi mai nemernici, au mers până la a spune că Ponta a fost ameninţat cu moartea. Măi, „jurnaliştilor“, ce sper eu e ca instituţiile voastre de presă să crape odată cu toţi interlopii pe care-i apăraţi. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite