Rogers Cup 2016. Halep n-a dat de-o „nucă tare” în meciul cu Pliskova

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un prim set în care şi-a surprins adversara cu deja obişnuitele lovituri perfecte în lung de linie, Simona Halep a avut parte de un al doilea act mai intens în aceeaşi „piesă de teatru” cu distribuţie cehă. Serviciul a ajutat-o mult pe româncă, dar şi faptul că nu a făcut atât de multe greşeli neforţate ca în meciurile precedente.

Halep a profitat de nervozitatea adversarei sale, Karolina Pliskova (numărul 14 mondial), şi a speculat erorile la fileu ale acesteia. Per total, Simona merge mai departe, după un 6-3 / 6-4 aproape fără istoric, drumul spre finală fiindu-i presărat cu obstacole din ce în ce mai dificile.

image

Următoarea adversară a româncei ar putea fi Petra Kvitova (numărul 12 mondial) sau Svetlana Kuznetsova (numărul 9 mondial). Românii nu s-au lăsat dominaţi sonor nici astăzi, tribunele arenei Uniprix din Montreal fiind animate de un conaţional de-al nostru care a pus la grea încercare urechile şi nervii spectatorilor din jur, dar şi puterea de convingere a agenţilor de ordine. Una peste alta, şi la simplu, şi la dublu, România rămâne în comeptiţia Rogers Cup, iar reprezentantele sale, Simona Halep şi Monica Niculescu, lasă o impresie mai mult decât plăcută pretenţiosului public canadian.

image
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite