Candidat sau doar iepuraș?

0
0
Publicat:

În sfarșit, s-a încheiat telenovela găsirii candidatului alianței comasate, PSD-PNL, pentru Primăria Capitalei!

Candidatul actualului primar general, Nicușor Dan, sau mai bine zis care-l favorizează după toate aparențele, opiniile și părerile necomasaților politici la momentul anunțului oficial!

Și nu este dintre oile negre sau mai noi ale turmei roș-galbene, manate de ciobănași trecători ai PSD-PNL, buzoianul Ciolacu și olteanul Ciucă!

Nu este nici Firea, rămasă cu ochii în lacrimi, nici Burduja, autoaspirantul care se lăuda că-l bate la c-r pe Nicușor, cat ai zice pește, ambii autorecomandați, dar puși acum să tragă la căruța carstoiului!

După mai multe runde de căutări, măsurători, analize și discuții ciolaco-ciucești, cu chibiți pesediști și peneliști nemulțumiți, s-a ajuns la concluzia și hotărarea ca cel mai bun candidat este unul de mijloc, unul aflat între cele doua partide, nemembru al nicunuia dar susținut de amandouă!

Este medicul, managerul, profesorul, academicianul Cătălin Carstoiu, de la Spitalul Universitar, urmașul altui doctor, manager, ajuns primar general, în prezent fugit în Grecia de mâna lungă a justiției, Sorin Oprescu!

Cunoscut pentru cine nu a uitat ca managerul ”Avem de toate!”, cazul victimelor de la ”Colectiv!”

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite