UPDATE "Jack Spintecătorul" de Banat a fost prins după ce, azi-noapte, şi-a înjunghiat vecinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean este căutat de întreaga poliţie după ce azi-noapte a fost la un pas să omoare trei persoane într-un bloc de pe strada Mioriţei din Timişoara. Agresorul a băut întreaga noapte, iar la plecare a înjunghiat pe treptele scării o femeie, pe soţul acesteia şi un copil în vârstă de 13 ani.

UPDATE: Ora 13.00

Gheorghe Butucel, de 52 de ani, este bărbatul care a fost dat în urmărire pe întreaga rază a judeţului Timiş. Bărbatul a fost găsit de un echipaj de jandarmi în Piaţa Badea Cârţan din Timişoara. Agresorul a fost reţinut şi prezentat la audieri în faţa anchetatorilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. În această după-amiază, Gheorghe Butucel va fi prezentat cu propunere de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor.

Întrega poliţie a municipiului Timişoara a fost mobilizată azi-noapte după ce o familie a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Un tânăr beat, care s-a cinstit până după miezul-nopţii la unul dintre vecinii victimelor, a reuşit să provoace scandal la plecare. Chiar la ieşirea din bloc s-a întâlnit cu prima victimă. A sărit la harţă cu ea, dar femeia speriată a strigat după ajutor. Soţul ei şi fiica lor, în vârstă de doar 13 ani, au ieşit pe casa scării să vadă ce se întâmplă.

În acel moment agresorul şi-a pierdut minţile şi a înjunghiat-o pe femeie în mână, pe soţul ei în zona gâtului, iar pe micuţă în zona sânilor. Grăbit să dispară, agresorul a pierdut cuţitul, acesta aflându-se acum în posesia oamenilor legii.

Trei echipaje de ambulanţă au sosit la faţa locului pentru a le acorda victimelor primul ajutor, acestea fiind transportate de urgenţă la spital.

Agresorul este căutat în întreg judeţul, fiind acuzat de tentativă de omor.