Galerie Foto/ VIDEO / A intrat cu autoturismul VW Golf într-un magazin second-hand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a intrat în chioşc, care a fost distrus aproape în totalitate

Un accident spectaculos de circulaţie a avut loc în această seară, în jurul orei 21, pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Târgu-Jiu.

Şoferul unui autoturism VW Golf a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un magazin de haine second-hand. Chioşcul a fost distrus aproape în totalitate. Accidentul nu s-a soldat, din fericire, cu victime.

Chioşcul a fost mutat din locul iniţial

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ

Cosmin Zaharia, şoferul maşinii, a spus că s-a speriat de un troleibuz: „Am avut impresia că intră în maşina, am tras de volan, dar am pierdut controlul direcţiei“. Martorii spun că maşina avea viteză. „L-a întrebat o doamnă de ce mergea cu viteză mare şi şoferul a râs de parcă nu-i păsa. Bine că nu era nimeni pe trotuar în momentul ala“, a spus o femeie martoră la accident.

Nu au fost înregistrate victime pentru că nu se afla nimeni pe trotuar

La faţa locului a venit şi proprietarul magazinului. Acesta a spus că autoturismul are asigurare CASCO şi că speră să îşi recupereze pagubele.
Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a pentru că şoferul, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de deplasare, a pierdut controlul volanului. 

Mai multe pentru tine: