Încă un accident pe strada Smeurei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada din Piteşti pe care au avut loc cele mai multe accidente a fost din nou în central atenţiei aseară. Pompierii şi poliţiştii au sosit de urgenţă la faţa locului după ce un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că s-a oprit cu maşina într-o conduct de gaze.


Marian Emil Anghel, de 50 de ani, din Piteşti, se afla la volanul unui Logan şi circula pe sensul de urcare de pe strada Smeurei. Bărbatul s-a speriat de o maşină care urca pe acelaşi sens, în parallel cu el şi a tras brusc de volan. Şoferul a pierdut controlul maşinii care a derapat şi a intrat în zidul unei case, lovind şi o conductă de gaze, pe care a fisurat-o.


Pompierii au asigurat măsurile de protecţie pentru a preîntâmpina un incendiu, până când reprezentanţii GDF Suez au remediat scurgerea de gaze.


Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a fost rănit. De data aceasta însă, casa lovită a fost alta decât casa-magnet de la nr. 15, în care s-au proptit 15 maşini, de la începutul anului şi până acum. Primăria a montat la începutul lunii trecute mai mulţi stâlpi metalici pe marginea trotuarului în acea zonă pentru ca maşinile care circulă cu viteză să nu mai rupă gardul familiei Bunea