O adolescentă de 15 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fumat etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilismul, anturajul negativ şi drogurile au băgat-o în spital pe o adolescentă de 15 ani din Galaţi. Fata a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe în stare gravă după ce a căzut şi s-a lovit la cap. În urma analizelor şi a controlului medical de specialitate, doctorii au stabilit că adolescenta consumase etnobotanice.

Internată la ora patru dimineaţa, ea nu şi-a revenit din starea euforică nici după opt ore. „Nu am nimic, lăsaţi-mă acasă. Nu vreau să zic nimic", repeta mecanic Mădălina Totoliciu, victima drogurilor.
Părinţii tinerei nu ştiu când a fumat ţigări etnobotanice fata lor şi spun că toată noaptea s-a comportat foarte ciudat. Ei dau vina pe anturajul ei.
„Ţipa prin casă, urla. Nu stătea locului. Se comporta foarte urât. Nu am mai văzut-o aşa. Din câte ştiu a fumat etnobotanice de astea. Are un anturaj urât. Am adus-o la spital şi aşteptăm să vorbim cu medicii să vedem care sunt rezultatele", spune mama fetei, care a stat lângă fiica ei toată noaptea.
Echipajul de pe ambulanţă care i-a acordat primul ajutor şi transportat-o pe adolescentă la spital a avut suspiciuni încă de la început că fata este drogată.
„Pacienta prezenta o lovitură la nivelul capului în urma unei căzături. Aceasta era suspectă de consum de etnobotanice din cauză că era foarte agitată", spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.