Cluj: VIDEO „Triunghiul Bermudelor” din Ardeal, o pădure înfricoşătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: VIDEO „Triunghiul Bermudelor” din Ardeal, o pădure înfricoşătoare

Spiritele şi fantomele se plimbă libere, o uşă nevăzută teleportează oamenii pe alte tărâmuri iar navele spaţiale zboară deasupra zonei: astfel este descrisă Pădurea Hoia, de lângă Cluj-Napoca, pe portalul de ştiri Puggal.com.

„Pădurea Hoia este un loc plin de creaturi, ca fantome şi spirite. Misterul din această pădure e acelaşi cu cel din Triunghiul Bermudelor, care este încă nerezolvat. Poveşti despre acest loc ciudat (Pădurea Hoia, n.r.) au venit atunci când un biolog numit Alexandru Sift a prezentat un raport despre acest loc”, notează portalul.

Pădurea a devenit de un interes uriaş pentru fanii paranormalului, vânători de fantome, parapsihologi şi a turiştilor care vor să viziteze asemenea locuri. Pădurea este ca un labirint, o ghicitoare, se mai arată în articol.

O altă legendă spune că o fată de cinci ani a intrat în pădure şi nu a mai fost găsită decât după cinci ani, în acelaşi loc, îmbrăcată la fel, fără ca cineva să ştie ce s-a întâmplat cu ea, îşi înspăimântă site-ul cititorii. Se spune, de asemenea, că există o poartă şi nimeni nu ştie când şi unde se deschide.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga