Călăraşi: Primarul Nicolae Dragu îşi cere scuze pentru jignirile aduse cetăţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Nicolae Dragu îşi cere scuze faţă de cetăţenii oraşului, pentru insultele care le-a adresat publicului duminică seara.

Primarul Nicolae Dragu a trimis în această dimineaţă un comunicat de presă prin care mulţumeşte călărăşenilor pentru că au fost în număr mare la festivitatea Zilelor Muncipiului.
Edilul menţionează că îşi cere scuze pentru incidentul produs pe data de 26 septembrie, explicând că în acea seară a fost un om simplu, care a căzut în capcană. Nicolae Dragu spune că a avut o reacţie foarte impulsivă  în urma jignirilor care i s-au adus.

Mai multe pentru tine:
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”