Un bătrân a fost jefuit de doi băieţi de 11 ani, în apropierea băncii de unde-şi scosese banii. Aceştia au fost surprinşi de camere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demeter Elek (67 de ani) a rămas fără portofelul plin de bani, după ce a vrut să ajute doi puşti care ceruseră doi lei. Incidentul a avut loc, luni după-amiază, în Sectorul 5 al Capitalei, lângă un bancomat de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. Cei doi minori, Laurenţiu şi Gabriel, în vârstă de 11 ani fiecare, au fost prinşi astăzi, după ce au fost filmaţi de camerele de supraveghere din zonă.

UPDATE 15.00: Cei doi hoţi, Laurenţiu şi Gabriel, în vârstă de 11 ani fiecare, au fost prinşi de oamenii legii după ce au fost filmaţi de camerele de supraveghere din zonă.

Bătrânul scosese 800 de lei din ATM şi avea portofelul în mână când a fost acostat de doi copii care i-au cerut doi lei.
Până să deschidă Demeter Elek portofelul, în care avea în total 1.046 de lei, aceştia i l-au smuls din mână şi au fugit spre Calea 13 septembrie. Poliţiştii i-au identificat pe  tâlhari dar nu au putut fi traşi la răspundere pentru că au fugit de acasă.