Poliţiştii i-au găsit pe tinerii care au furat laptopul NX90 din hotelul Marriott chiar înainte de lansare: fugiseră în Grecia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, este vorba despre o femeie, Alina C. de 21 de ani care este judecată în stare de libertate şi doi bărbaţi, dintre care unul de 25 de ani aflaţi momentan în Grecia. Laptopul nu a mai fost recuperat.

Pe 1 septembrie, Asus trebuia să lanseze în România laptopul NX90, vârful de gamăm cu dotări tehnice, design şi construcţie foarte bune. Laptopul a fost furat în noaptea de 10 spre 11 august, dintr-o vitrină aflată în holul hotelului Marriott din Bucureşti.

Furtul a fost filmat de camerele de supraveghere.



Laptopul are o valoare de circa 10.000 de lei.

Asus NX90 are un ecran cu diagonala de 18,4 inch, procesor Intel Core i7, memorie totală de 1 TB, pe două hard-diskuri de câte 500 GB, precum şi o memorie RAM de 8 GB. Tehnologia audio provine de la firma Bang & Olufsen. Laptopul încorporează şi o cameră web de 2 MP. O noutate adusă de NX 90 este existenţa a două touchpad-uri, câte unul pe fiecare parte a tastaturii.

Compania Asus are sediul central în Taiwan şi este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT.