Arad: GALERIE FOTO / Victoria lui Cătălin Moroşanu în faţa gigantului Mighty Mo a fost huiduită de public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După meciul cu Mighty Mo, Cătălin Moroşanu va avea în faţă un alt adversar de renume

Sala Sporturilor din Arad a găzduit sâmbătă noaptea aproape 3.000 de oameni, dorinici să urmărească un spectacol pe cinste. Galei Collizion World Grand Prix  de la Arad a fost cel mai mare eveniment desfăşurat în ultimii şase ani de către Local Kombat.

„Vă iubesc pe toţi”

Cătălin Moroşanu a luptat eroic în faţa legendarului Mighty Mo, dar cu toate acestea, publicul nu a fost mulţumit de meci. După cele trei reprize, arbitrii nu au putut lua o decizie finală aşa că  a urmat un un extra-round, în urma căruia Cătălin Moroşanu a ieşit învingător.

A fost un meci încărcat, cu momente extraordinare în care „Moartea din Carpaţi” a reuşit să-şi bifeze o victorie importantă din cariera sa. „Vă iubesc pe toţi” a strigat ls finalul meciului Cătălin Moroşanu către fanii din Sala Sporturilor, în ciuda huiduielilor.

Toţi cei patru luptători români au învins

Uriaşul Alexandru Lungu a avut nevoie doar de câteva minute pentru a-l trânti la podea pe americanul Smith Justice, învingător ieşind luptărorul român.

O altă victorie a fost cea a lui Raul Cătinaş care l-a învins la puncte, după trei reprize spectaculoase pe Dzevad Potuark. Mihăiţă Golescu a câştigat şi el la puncte, în faţa lui Petr Vondracek.