Tinerii pesedişti clujeni au împărţit prezervative

0
Publicat:
Ultima actualizare:

albastrului, dar şi elasticului ambalat, făcându-i pe unii să roşească, iar pe alţii să ceară supliment. Gabriel Oniga, liderul TSD Cluj, ne-a spus că a împrumutat de la colegii din

albastrului, dar şi elasticului ambalat, făcându-i pe unii să roşească, iar pe alţii să ceară supliment. Gabriel Oniga, liderul TSD Cluj, ne-a spus că a împrumutat de la colegii din Internaţionala Socialistă sloganul "Socialism is Sexy", utilizat în campaniile electorale recente din Belgia şi Germania. "L-am adaptat şi l-am imprimat repede pe baloane, cu banii noştri", ne-a mai spus Oniga.
Boc, mai precaut, a premiat şi bĂtrÂni, şi tineri
Primarul Emil Boc a ales ziua de ieri pentru a înmâna 115 premii de fidelitate cuplurilor care au depăşit jumătate de veac împreună, moştenind un obicei pornit de câţiva ani de predecesorul său Gheorghe Funar. Boc le-a dorit bătrânilor mulţi ani înainte şi le-a sugerat să mai petreacă cu banii de la Consiliul Local, cinci milioane lei vechi, încă o cină romantică. Oamenii aveau problemele lor de sănătate, aşa că i-au mulţumit frumos, cu gândul la chestiuni mai practice. În cursul serii, pe patinoarul din cartierul Gheorgheni, clujenii au fost aşteptaţi de primar cu premii şi solişti de muzică uşoară.