CTP: Preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat, duminică, la Pro TV, comentând recentele proteste ale poliţiştilor, că preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională.

El a afirmat că poliţiştii au dreptul să amendeze şi să reţină, dar nicio lege nu le dă dreptul să jignească un cetăţean, cu atât mai mult pe preşedintele României.

Jurnalistul a spus că prin jignirile strigate vineri la Cotroceni, poliţiştii s-au purtat ca interlopii care îşi cheamă "duşmanii" în faţa casei unui clan rival.

Pe de altă parte, Cristian Tudor Popescu a declarat că gestul preşedintelui de a renunţa la serviciile Poliţiei discreditează instituţia. El a mai declarat că preşedintele a extins, abuziv şi ilogic, ilegalităţile comise de unii angajaţi ai MAI asupra întregii instituţii, notează Mediafax.

De asemenea, editorialistul a criticat gestul premierului de a renunţa la serviciile Poliţiei, menţionând că şeful Guvernului îşi sabotează un minister aflat în subordine. Cristian Tudor Popescu a declarat că Boc ar fi trebuit să discute cu Blaga pentru a calma situaţia.

C. T. Popescu a apreciat, astfel, că preşedintele, premierul şi Poliţia au comis, prin aceste gesturi şi atitudini, atentate la siguranţa naţională.

Mai multe pentru tine:
Fabrică veche de la 1880, ajunsă mall. Ce scria presa din anii '70 despre această glorie a industriei românești
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Washingtonul anunţă un ajutor militar de şase miliarde de dolari pentru Ucraina. Prioritate au sistemele Patriot VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
România, campioană europeană, se luptă pentru aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China FOTO
„Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte“: UE scoate armele din dotare împotriva Chinei | Politico
Preşedintele Erdogan speră că următorul secretar general al NATO va aborda preocupările Turciei cu privire la terorism
FCSB - Farul se joacă diseară, cu titlul pe masă. Condiția simplă prin care roș-albaștrii devin campioni
Contra-propunerea pentru un armistiţiu, „ultima şansă” a Hamas, înainte de ofensiva militară planificată a Israelului în Rafah