“Român proaspăt eliberat din închisoare, caut răzbunare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român abia ieşit din închisoare, pe nume Sandu Emil (41 ani), a vrut să se răzbune pe victima sa, o româncă. Ea îl deferise autorităţilor în urmă cu 10 luni. Bărbatul încercase

Un român abia ieşit din închisoare, pe nume Sandu Emil (41 ani), a vrut să se răzbune pe victima sa, o româncă. Ea îl deferise autorităţilor în urmă cu 10 luni.

Bărbatul încercase să-i fure conaţionalei sale o bicicletă şi s-o jefuiască, la data de 9 ianuarie, la Calmiera, Lecce. El a fost însă oprit de către carabinieri, arestat şi a condamnat la o pedeapsă de 10 luni de închisoare.

Recent, românul a fost eliberat şi a dorit să se răzbune pe femeia care îl denunţase. Zilele trecute, el s-a deplasat la domiciliul acesteia şi a încercat să forţeze uşa locuinţei româncei, lovind-o cu pumnii şi picioarele. De asemenea, el a ameninţat-o pe femeie cu moartea.

Carabinerii descinşi de urgenţă la faţa locului l-au arestat pe bărbat şi l-au trimis din nou la închisoare. Românul va trebui să răspundă în faţa legii pentru infracţiunile de violare de domiciliu, ameninţare şi provocare de daune materiale.