Lazio şi Roma, amenzi de 80.000 de euro pentru petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forţele de ordine au fost nevoite să intervină şi după meci

Cele două echipe italiene au fiost amendate de către judecătorii sportivi din cauza comportamentului violent pe care l-au demonstrat suporterii.

Judecătorii sportivi au decis să aplice câte o amendă de 40.000 de euro pentru fiecare dintre echipele Roma şi Lazio pentru comportamentul microbiştilor, potrivit publicaţiei ¨Romanews.eu¨. Meciul dintre cele două echipe italiene a avut loc pe data de 6 decembrie şi nu a fost lipsit de incidente.


Din cauza faptului că suporterii au aruncat petarde şi bombe fumigene pe teren, meciul a fost suspendat pentru şapte minute. Galeriile celor două echipe s-au luptat cu petarde şi cu bombe lacrimogene, rănind trei dintre angajaţii stadionului. În timpul celei de-a doua reprize, suporterii de la Lazio au deranjat portarul echipei adverse folosind lumini laser pe care le-au proiectat şi asupra antrenorului de la Roma.


Juventus Torino a primit o amedă de 25.000 de euro pentru corurile rasiste adresate unora dintre jucătorii de la Inter. Judecătorii sportivi au decis ca şi Inter Milano să primească o amendă de 15.000 de euro din cauza faptului că microbiştii au folosit petarde în meciul cu Juventus.

Vezi aici video cu bătăile dintre suporterii italieni