Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Patru zodii au parte de iubire, bani și noroc pe toate planurile

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii 17-23 mai 2024 aduce schimbări importante pentru unii nativi. Patru zodii au noroc pe toate planurile: iubire, sănătate și bani. A doua jumătate a lunii le va aduce doar vești bune, arată Lorina, astrologul Click!

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Potențialul energetic este scăzut. Petreceți măcar o oră pe zi în aer liber și, de asemenea, să calmați agitația și nervozitatea! Este momentul în care stabilitatea este importantă pentru vitalitatea voastră și trebuie să faceți tot ce-i necesar pentru asta. Dacă simțiți o suprasolicitare nervoasă, asigurați-vă că trece, iar pentru asta, faceți ceea ce vă aduce bucurie și emoții pozitive.

Pielea este acum predispusă spre reacții alergice. De aceea, băile liniștitoare, de exemplu cu decoct pe bază de plante, sunt benefice.

Veniturile pot scădea, cheltuielile pot crește, iar această situație se poate prelungi. Prin urmare, calculați cheltuielile și, dacă este posibil, reduceți-le și faceți economii! Planificați toate afacerile actuale și viitoare, lucrați pentru a crea în echipa de lucru o atmosferă prietenoasă. Este chiar un moment bun pentru a vă îmbunătăți abilitățile profesionale, pentru a studia, pentru a citi literatura de specialitate, pentru a învăța ceva nou.

Taur

Pregătiți terenul pentru unele discuții delicate. E momentul să vă exprimați nemulțumirile față de comportamentul celorlalți și să risipiți tensiunea din relații. Viitorul unei relații sau comportamentul celorlalți e greu de prezis sau de intuit, dar e bine să stabiliți limite mai ferme pentru viitor. Nu deveniți prea acid sau agresiv, dar exprimați-vă clar punctul de vedere!

Rolul vostru acum e să vă concentrați pe ce aveți personal nevoie, să căutați să găsiți răspunsuri în relații raportat la propria persoană și apoi să stabiliți pentru ce merită să vă ajustați și la ce e cazul să renunțați. Ascultați-vă ghidul interior, chiar dacă resimțiți neliniștea care vi se strecoară în suflet. E doar puțină teamă de necunoscut. O să vedeți ulterior că lucrurile se schimbă, dar pentru a evolua favorabil, e necesar să comunicați clar și ferm propria poziție. Acordați-vă timp și pentru activități care vă fac plăcere. Vă permiteți unele răsfățuri datorită sectorului financiar care vă aduce vești bune.

Gemeni

Aceia dintre voi care se gândesc serios la crearea unei familii, vor avea mai multe șanse să-și dea seama ce vor. Și, dacă vă pregătiți bine pentru acest eveniment, puneți-vă totul în ordine, pornind de la gânduri. Țineți cont și de faptul că încrederea în sine este jumătate din succes. Nu respingeți ofertele de a dialoga, folosiți toate oportunitățile oferite pentru a vă prezenta în formă, utilizați simțul subtil al umorului și nu mai fiți încruntați și morocănoși! Dacă nu puteți fi pozitivi și optimiști, atunci mai bine stați acasă!

Cei care se află deja în parteneriat oficial, se vor bucura de compania celuilalt și de succesul copiilor. Mulți din cei tineri chiar se gândesc la mărirea, la completarea familiei. Fiți convinși că, doar încărcătura emoțională pozitivă va schimba în bine toate zonele din viața voastră. Singurul lucru mai solicitant poate veni acum dintr-o complicație a relațiilor cu una dintre rudele prin alianță.

Rac

Lucrați asupra răbdării. Vă propuneți să realizați o multitudine de activități, sunteți plin de avânt, dar ceilalți nu țin ritmul cu voi. Faceți numeroase drumuri, vă deplasați atât pentru a rezolva lucruri personale, cât și pentru a face favoruri pentru prieteni. Se dovedește o perioadă activă, dinamică, în care vă folosiți talentele și abilitățile la modul cel mai profitabil întrucât știți să vă vindeți pentru prețul potrivit.

Vă arătați disponibil să ajutați, dar totul vi se recompensează pe măsură. Aveți talent oratoric, reușiți fără prea mult efort să îi convingeți pe cei din jur că opțiunea propusă de voi e cea potrivită. Profitați de aceste abilități pentru a vă negocia prețul muncii pe care o prestați sau recompensele pe care le solicitați contra serviciilor oferite. Vă bucurați de șansa de a putea să fiți remunerat cu exact cât cereți, deci încercați să fiți realist și corect.

Leu

Gândiți-vă la cum pot reacționa ceilalți. Tendința acum e de a fi un spirit lucrător, care face ce vrea, când și cum vrea, care nu suportă restricțiile foarte bine, dar tocmai asta vă poate provoca neplăceri. Vă simțiți bine, vă distrați, atmosfera este ideală pentru o persoană cu exact natura descrisă, aveți parte de aventură și de tot ce înseamnă amuzament și trăirea clipei. Doar că natura vă e alta. Plus că riscul apare și de la ceilalți, care acum au nevoie să fie incluși mai concret în planurile voastre. Ei vă solicită insistent să îi implicați și să țineți cont de alegerile și opțiunile lor.

Dacă vă lăsați în baza impulsului de a respinge orice gen de negociere, nemulțumirea celuilalt vă va sâcâi pe fundal, până la momentul când poate ajunge la pusee de tensiune, iritare sau răbufniri de nervi. Indiferent că este vorba despre colegii de la muncă sau de partenerul ori asociații oficiali, faceți unele compromisuri și ajustați-vă planurile.

Fecioara

Problemele legale nu sunt atuul acum. Mintea vă este cam încețoșată, neglijați detalii importante din negocieri și, mai ales dacă e vorba de sume de bani, e bine să mai așteptați până semnați acordul final. Starea fizică e bună, dar deveniți anxioși, temperamentali și riscați să luați decizii care să vă dezavantajeze.

Planul social trebuie de asemenea tratat cu atenție, întrucât sunt mai indicate întâlnirile sau ieșirile mai intime, cu oameni ale căror gusturi și preferințe le cunoașteți și care, la rândul lor, știu când să vă acorde spațiu și când să vă asculte. Evitați grupurile mari de persoane și dedicați timp celor din imediata apropiere. O idee favorabilă vine de la activitățile mai solitare - să pictați, să participați la un grup de meditații sau să vă aplecați asupra unor cărți cu subiecte mai profunde, de unde să trageți niște concluzii adaptate la starea avută.

Horoscopul integral, în Click!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite