Guso, făcut k.o. de o petardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu a fost titular în partida Norvegia-Bosnia 1-2, întreruptă 30 de minute din cauza acestui incident Adnan Guso a trecut prin momente de groază în

Portarul echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu a fost titular în partida Norvegia-Bosnia 1-2, întreruptă 30 de minute din cauza acestui incident

Adnan Guso a trecut prin momente de groază în debutul meciului. În secunda 50, fanii bosniaci au aruncat cu torţe şi petarde pe teren, iar goalkeeperul a avut de suferit, el primind o petardă direct în cap.

Meciul a fost întrerupt 30 de minute, timp în care fanii oaspeţilor au fost evacuaţi de pe stadion. Ulterior, Federaţia Norvegiană de Fotbal şi-a cerut scuze pentru incidentele create. "Am crezut că totul este sub control, dar bosniacii au reuşit să introducă pe stadion acele micuţe torţe", a declarat preşedintele Sondre Kaafjord, care totodată a acuzat federaţia din Bosnia de faptul că a refuzat să vândă bilete pentru suporterii din afara ţării, astfel că aceştia s-au împrăştiat în tot stadionul.

Oricum, pentru aceste incidente, Federaţia Bosniacă va fi drastic amendată, existând chiar posibilitatea de excludere din competiţie pentru această naţională.