Al 1.000-lea gol pentru Romario nu vrea să vină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul a ajuns la al patrulea meci în care nu reuşeşte să perforeze poarta adversă Romario a trecut la câţiva centimetri, la propriu, de cel de-al 1.000-lea gol din cariera sa.

Brazilianul a ajuns la al patrulea meci în care nu reuşeşte să perforeze poarta adversă

Romario a trecut la câţiva centimetri, la propriu, de cel de-al 1.000-lea gol din cariera sa.

Atacantul brazilian, în vârstă de 41 de ani, a ratat din nou şansa de a marca a 1.000-a reuşită, iar echipa sa, Vasco da Gama, a fost eliminată din faza finală a campionatului statului Rio (Carioca), după 4-4 cu Botafogo.

Vasco a cedat la loviturile de departajare, cu 1-4, astfel că Romario este nevoit să aştepte startul campionatului naţional al Braziliei, la mijlocul lunii mai, pentru a beneficia de o nouă şansă pentru a-şi îndeplini visul. Romario nu a reuşit să marcheze în ultimele trei meciuri jucate, rămânând cu 999 de goluri înscrise, conform calculului propriu. Fostul campion mondial (1994) a fost la câţiva centimetri de gol în minutul 32, când nu a ajuns la centrarea lui Jorge Luiz. Botafogo va întâlni pe Volta Redonda sau Cabofriense în ultimul act, iar echipa câştigătoarea va lupta cu Flamengo pentru titlul în campionatul Carioca.