Despăgubire uriașă pentru o femeie care acuză un miliardar de agresiune sexuală

0
Publicat:

Un miliardar și moștenitor al unui lanț de instalații de îmbuteliere a unui celebru brand de băuturi răcoritoare trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 900 de milioane de dolari unei foste angajate. Femeia susține că a fost violată vreme de trei ani de Alkiviades David, conform Los Angeles Times.

Cea care l-a acționat în judecată este un fotomodel de 30 de ani. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Cea care l-a acționat în judecată este un fotomodel de 30 de ani. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Hotărârea a fost luată luni, 17 iunie, de un juriu din Los Angeles. Fosta angajată a mărturisit că a fost hărțuită și violată din anul 2016 până în anul 2019, a spus avocatul acesteia. 

Este revoltător. A violat-o pe clienta mea în timp ce era judecat într-un alt caz”, a susținut avocatul Gary Dordick. 

Avocații miliardarului nu au făcut afirmații în legătură cu mărturia femeii. 

Ba mai mult, conform sursei citate, se pare că miliardarul nu se află la prima abatere. El a mai fost acționat în judecată pentru agresiune sexuală și a trebuit să achite până în prezent daune în valoare de circa 70 de milioane de dolari. 

Pe lângă averea moștenită, Alkiviades David este cunoscut și pentru compania sa din SUA care realizează holograme ale unor celebrități care au murit. 

Cea care l-a acționat în judecată este un fotomodel de 30 de ani, care a fost angajată la una dintre companiile sale. 

În aceeași ordine de idei, femeia de 30 de ani a spus că, încă de la început, a văzut că bărbatul avea un comportament îngrijorător. Ea susține că o colegă i-a mărturisit că bărbatul a sărutat-o cu forța.  

De asemenea, reclamanta a declarat că în anul 2016, pe când se aflau într-o călătorie în interes de serviciu pe insula sa privată din Grecia, David a încercat să o sărute, însă l-a refuzat. Ulterior, ea ar fi fost dată afară câteva luni mai târziu și nu a mai ținut legătura cu bărbatul până în anul 2018. 

În continuare, Alkiviades David i-a propus să lucreze ca ambasador al unui brand de produse cu CBD. După ce a acceptat oferta, bărbatul i-a propus femeii să meargă în camera sa de hotel, unde a invitat-o să încerce un produs cu CBD. După ce ar fi testat produsul cu pricina, reclamanta ar fi început să se simtă amețită, iar bărbatul a profitat de starea sa și a abuzat-o sexual. 

Conform mărturisirilor făcute de femeie, în luna aprilie a anului 2019, Alkiviades David ar fi violat-o într-o încăpere mică, în timpul unei întrevederi de afaceri. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite