A luptat cu un cot luxat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De cinci ori campioană europeană în trecut, Alina Dumitru a fost nevoită să se mulţumească la această ediţie de la Tbilisi doar cu o medalie de bronz.

În semifinale, Alina a fost învinsă de unguroaica Eva Csernoviczki, cea pe care o învinsese în optimile JO de la Beijing.

De data aceasta, judoka maghiară a imobilizat-o la sol pe Alina Dumitru încă din primul minut şi i-a luxat cotul. „Mi-a prins mâna, dar nu am vrut să renunţ.

Am rezistat, m-am răsucit, dar mi-a pocnit cotul drept, pe care l‑am mai avut scos în urmă cu şapte ani”, a spus Alina, care, apoi, a învins-o pe Volha Leshchenka pentru medalia de bronz.

Mai multe pentru tine:
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
O nouă fabrică se va deschide în România. Parteneriatul privește dezvoltarea unui produs militar
Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Horoscop marți, 28 mai. Dezamăgire pentru Săgetători, situație neașteptată pentru Scorpioni
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
Indignare mondială după atacul israelian de la Rafah. Premierul cataloghează atacul drept o „greșeală tragică”
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Ce mesaj îi transmite Mara Bănică lui Culiță Sterp, după ce a amenințat că o dă în judecată?! „Singurul lucru pe care îl pot recomanda...”